Vrei să devii reseller-ul nostru?

vrei să devii reseller

Vrei să devii reseller-ul nostru?

Vrei să devii reseller? Considerăm că un parteneriat solid se clădește pe respect reciproc, în jurul unor avantaje care să favorizeze ambele părți implicate. Candidații interesați de achiziția en-gros a produselor comercializate de noi beneficiază de anumite avantaje certe:

  • colaborarea cu o companie care își respectă promisiunile, punând accent pe satisfacția clientului;
  • o gamă variată de produse disponibile, modele noi, actuale, la prețuri competitive;
  • discount în funcție de valoarea comenzii;
  • transport gratuit prin curier rapid.

Cum funcționează?

Pentru a vă exprima interesul în vederea achiziționării produselor noastre, vă rugăm contactați-ne la adresa de e-mail office@afy.ro. Menționăm că această colaborare este destinată exclusiv persoanelor juridice.

Colaborarea va începe în urma aprobării eligibilității candidatului interesat. Veți primi un contract de parteneriat la adresa de e-mail furnizată, iar în urma semnării contractului, veți primi un cod de reducere, pentru un discount de:

  • 10% pentru comenzi de 1000 lei
  • 20% pentru comenzi de 2000 lei
  • 30% pentru comenzi de 3000 lei

Acestea nu se cumulează cu alte cupoane de reducere. Comanda se va plasa direct pe site, ulterior creării unui cont de utilizator. Plata trebuie făcută în avans, direct în cont. După confirmarea plății, marfa se va expedia în cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid , fără alte costuri.

Vrei să devii reseller? Și noi ne dorim să devenim furnizorul tău de accesorii! Garantăm calitatea produselor noastre, la fel și faptul că vei descoperi de fiecare dată produse care să merite alegerea: bijuterii din argint 925, bijuterii din argint sau aliaj placate cu aur, bijuterii din oțel inoxidabil, ceasuri, genți, portofele, ochelari de soare, cravate, papioane. Recent am adăugat colecția de hăinuțe, papucei, jucării, ceasuri și bijuterii pentru copii, o colecție în creștere, actualizată în funcție de sezon, ca să fim mereu pregătiți să răspundem nevoilor tale.

Top categorii

Pentru informații suplimentare legate de colaborarea pentru vânzarea en-gros, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@afy.ro sau la numerele de telefon 0770420114 / 0733015532.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0