Returnarea produselor

Dacă produsele primite nu corespund dorințelor dumneavoastră, acestea se pot returna fără nici o explicație în termen de 30 de zile de la primire. Este important ca produsele să fie returnate în ambalajul original (sau unul echivalent), cu toate accesoriile incluse. Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente.

Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Banii vor fi returnați în contul Dvs. în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea coletului retur. Retururile NU se pot plăti cash! Vă rugăm să puneți IBAN-ul corespunzător contului Dvs. bancar în interiorul coletului sau să-l trimiteți pe email la office@afy.ro.

Vă rugăm să ne contactați în vederea returnării produselor la adresa de e-mail office@afy.ro sau la numărul de telefon 0371789175, în timpul programului de lucru (luni-vineri, între orele 8-16), urmând ca noi să solicităm curierului să vă ridice coletul returnat.

Dacă doriți să returnați produsul folosind easybox vă rugăm sa accesați link-ul: https://return.sameday.ro/afy

Vă rugăm NU expediați personal retururile prin curier rapid/poștă sau alte mijloace. Ne ocupăm noi de acest lucru.

Dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@afy.ro sau la numărul de telefon 0371789175.