Returnarea produselor

Dacă produsele primite nu vă satisfac așteptările, se pot returna, fără nici o explicație. Este important ca produsele să fie returnate în ambalajul original (sau unul echivalent), cu toate accesoriile incluse și cu documentele însoțitoare. Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Banii vor fi returnați în contul Dvs. în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea coletului retur. Retururile NU se pot plăti cash! Vă rugăm să puneți IBAN-ul corespunzător contului Dvs. bancar în interiorul coletului sau să-l trimiteți pe email la office@afy.ro.

Vă rugăm să ne contactați în vederea returnării produselor la adresa de e-mail office@afy.ro sau la numerele de telefon 0733015532/0770420114, în timpul programului de lucru (luni-vineri, intre orele 9-15), urmând ca noi să solicităm curierului să vă ridice coletul returnat.

Vă rugăm NU expediați personal retururile prin curier rapid/poștă sau alte mijloace. Ne ocupăm noi de acest lucru.

Dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@afy.ro sau la numerele de telefon 0733015532/0770420114.