Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare folosind curier rapid sau 4 zile lucratoare cu posta romana socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Taxa de Transport este:

GRATUITA in Romania

Livrarea folosind curier rapid se face in maxim 48 de ore.

Livrarea se face de catre Posta Romana, de regula 2 zile de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 5 zile, pentru livrarea in zona rurala.

Pentru livrare in alta tara va rugam sa ne contactati la 0040770420114 sau email: office@afy.ro sau pe facebook: https://www.facebook.com/afy.ro

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin sms. Acesta va fi trimis de catre firma PhantasiaAdvertising si va contine datele coletului.

Coletul poate fi ridicat cu buletinul de la curier sau oficiul postal, dupa achitarea sumei de plata in cazul in care ati optat pentru varianta Ramburs.

Modalitati de plata:

Prin ramburs: Plata se face direct la oficiul postal de unde ridicati coletul sau la curierat.

 

Comments

Ramonaconstantin

Cam în cat timp ajunge comanda

    Paul Scoropan

    Comenzile se livreaza in maxim 2 zile lucratoare

Leave Your Comment