Termenul de livrare este de 1-2-3 zile lucrătoare, prin firma de curierat Urgent Cargus, termen socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Prețurile afișate, cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusă și sunt exprimate în LEI (RON). 

Taxa de transport este:

GRATUITĂ în România pentru comenzi de minim 150 lei

10 lei în România pentru comenzi sub 150 lei

Pentru livrare în altă țară vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon +40770420114 sau +400733015532, pe adresa de e-mail office@afy.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/afy.ro

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare (ora/data specifică de livrare, puncte de reper, notițe suplimentare) vă rugăm să introduceți aceste detalii în căsuța de observatii înainte de depunerea comenzii.

În ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin sms. Acesta va fi trimis de către firma de curierat. 

Coletele cu plata ramburs pot fi ridicate de la curier numai după achitarea sumei datorate.

Modalități de plată:

Plata se poate face atât ramburs (cash direct la curier) sau online, prin card bancar, folosind serviciul MobilPay (rapid, sigur și eficient).