VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA SAU OBȚINE ORICE MATERIALE, INFORMAȚII, SERVICII PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE!

S.C. Phantasia Advertising S.R.L. (“noi”) vă oferă accesul la utilizarea site-ului www.afy.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptării de către Dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, Dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești ”Termeni și condiții”.

Accesoriile comercializate în magazinul online www.afy.ro sunt noi, originale și sunt însoțite de un certificat de garanție.

Informații privitoare la livrare

Termenul de livrare este de circa 2-3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii Dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Prețurile afișate, cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusă.

Taxa de transport

  • 9 LEI la cumpărături de sub 150 lei
  • GRATUITĂ pentru cumpărături de peste 150 lei

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare (ex: ora/data de livrare dorită, puncte de reper, notițe speciale etc.) vă rugăm să introduceți aceste detalii în căsuța de ”Observații”, înainte de plasarea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda Dvs. va fi expediat, veți fi înștiințat prin SMS. Acesta va fi trimis de către firma de curierat și va conține numărul comenzii, numărul de telefon al curierului și suma datorată. Coletele cu plata ramburs pot fi ridicate de la curier numai după achitarea sumei datorate.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată coletului trimis de către noi revine firmei de curierat, conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei transportatorului și dacă vom fi înștiințati în timp util.

Modalități de plată:

Se poate plăti atât ramburs (plata cash direct la curier) sau prin card bancar (prin MobilPay). Factura fiscală se trimite la adresa de e-mail pe care o furnizați în momentul plasării comenzii.

Obligațiile Dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.afy.ro, nu este obligatoriu să aveți un cont pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, Dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre Dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în documente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către Dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele Dumneavoastră de utilizator, fiind integral în responsabilitatea Dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele Dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor Dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola Dumneavoastră și informațiile Dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul Dumneavoastră.

De asemenea, declarați și garantați ca toate informațiile furnizate de Dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre.

Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea să nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor factori externi sau interni dăunători pentru site-ul nostru din punct de vedere tehnic. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutină care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luați vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continuțului www.afy.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii

Nici noi, nici colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru:

  • daune aduse calculatorului Dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către Dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către Dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru;

  • orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv care limitează utilizarea oricărei componente a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această renunțare la răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data de 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizați vă dați acordul expres și neechivoc ca datele Dvs. de contact să fie prelucrate de către S.C. Phantasia Advertising S.R.L.

S.C. Phantasia Advertising S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise și semnate ce va fi trimisă prin poștă la adresa: S.C. Phantasia Advertising S.R.L., Bd.Traian 15/5, Baia Mare, Maramureș.

Informații privitoare la returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să îl notifice în scris pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea coletului.

Puteți solicitata și telefonic returul, printr-un apel la numărul de telefon 0371789175.

Returnarea efectivă a produsului se face tot prin curierat rapid, noi fiind cei care vom solicita curierului să meargă la adresa furnizată să vă ridice coletul returnat. Returul se acceptă doar cu condiția ca produsul/produsele să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit, fără urme de uzură, rezultate în urma purtării).

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul din motive care nu sunt în responsabilitatea S.C. Phantasia Advertising S.R.L.

Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 10 zile lucrătoare, prin transfer bancar. Retururile NU se pot plati cash! De aceea, vă rugăm să ne furnizați IBAN-ul corespunzător contului Dvs. bancar pe o bucată de hârtie, în interiorul coletului returnat, sau pe adresa de e-mail office@afy.ro.

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Societatea noastră deține o echipă întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.afy.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime, culoare), suportând cheltuiala de Transport (tur, retur).

Utilizatorul acceptă faptul că pozele de pe site au caracter informativ și că între caracteristicile produselor și cele evidențiate prin aceste poze pot exista diferențe de dimensiune, formă, intensitatea strălucirii, nuanță, etc.

Garanția articolelor

Garanția articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta conține informații utile privind curățarea și îngrijirea articolelor respective, astfel încât acestea să nu sufere nici o deteriorare. În situația nerespectării instrucțiunilor de întreținere, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să păstrați bonul fiscal sau factura.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr.21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr.449/2003.

Pentru sugestii și reclamații vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail office@afy.ro, persoană de contact Paul Scoropan.

Drepturi de autor

Noi, împreună cu furnizorii noștri de servicii și produse (“Furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și asupra conținutului acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continuțul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru, decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Marcile comerciale, Logo-urile si Marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru (“Marcile”) sunt proprietatea intelectuală a SC Phantasia Advertising SRL și înregistrate ca fiind ale noastre și ale Furnizorilor noștri.
Utilizarea de către Dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu vă acordă nicio licență sau drept legal de a utiliza oricare dintre aceste. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea încălcării drepturilor de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail office@afy.ro

Prevederi generale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile Dumneavoastră, precizate în documentul ”Termeni și condiții”. Noi putem modifica acești Termeni în orice moment. Folosirea continuă de către Dv a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării. Va trebui să revedeți acești Termeni periodic. Folosirea continuă de către Dvs. a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către Dvs. a Termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, Dvs. și noi putem să modificăm acești Termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de Dvs. și de noi. Dacă noi nu acționăm în legatură cu încălcarea de către Dvs. sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.

Acești Termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și Dvs. în legatură cu utilizarea de către Dvs. a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către Dvs. a site-ului nostru.

Acești ”Termeni și condiții”, precum și respectarea de către Dvs. și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către Dvs. a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a SC Phantasia Advertising SRL. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile de judecată suportate în legatură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri impozabile și neimpozabile. O versiune tiparită a acestui acord și a oricărei notificări date în formă electronică va fi admisibilă în procedură judiciară pe baza acestor ”Termeni și condiții” sau legată de acești ”Termeni și condiții” în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în formă tiparită.

Dacă dețineți un cont pe www.afy.ro înseamnă că sunteți de acord cu „Termenii și condițiile” de mai sus, așadar vă asumați răspunderea pentru nerespectarea acestora.