Vrei să devii reseller? Considerăm că un parteneriat solid se clădește pe respect reciproc, în jurul unor avantaje care să favorizeze ambele părți implicate. Candidații interesați de achiziția en-gros a produselor comercializate de noi beneficiază de anumite avantaje certe:

  • colaborarea cu o companie care își respectă promisiunile, punând accent pe satisfacția clientului;
  • o gamă variată de produse disponibile, modele noi, actuale, la prețuri competitive;
  • discount în funcție de valoarea comenzii;
  • transport gratuit prin curier rapid.

 

Cum funcționează?

Pentru a vă exprima interesul în vederea achiziționării produselor noastre, contactați-ne la adresa de e-mail office@afy.ro. Menționăm că această colaborare este destinată exclusiv persoanelor juridice.

Colaborarea va începe în urma aprobării eligibilității candidatului interesat. Veți primi un contract de parteneriat la adresa de e-mail furnizată, iar în urma semnării contractului, veți primi un cod de reducere, pentru un discount de:

  • 10% pentru comenzi de peste 1000 lei

Acestea nu se cumulează cu alte cupoane de reducere. Comanda se va plasa direct pe site, ulterior creării unui cont de utilizator. Plata trebuie făcută în avans, direct în cont. După confirmarea plății, marfa se va expedia în cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid, fără alte costuri.

Vrei să devii reseller? Și noi ne dorim să devenim furnizorul tău de accesorii! Garantăm calitatea produselor noastre, la fel și faptul că vei descoperi de fiecare dată produse care să merite alegerea: bijuterii din argint, bijuterii din argint sau aliaj placat cu aur, genți, portofele, bijuterii din oțel inoxidabil, bijuterii handmade, ceasuri, papioane, cravate, ochelari de soare.

Pentru informații suplimentare legate de colaborarea pentru vânzarea en-gros, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@afy.ro sau la numerele de telefon 0770420114/0733015532.

TOPTOP

Bijuterii argint

Bijuterii placate aur

Ceasuri

Genți & portofele

FOLLOWUSONINSTA
FOLLOWUSONfb