Ochelarii de soare și forma feței. Cum îi alegi corect?

Ochelarii de soare și forma feței. Cum îi alegi corect?

Ochelarii de soare și forma feței. Cum îi alegi corect?

O întrebare clasică, pe care doamnele și domnii ne-o adresează de multe ori. Ce bine că avem răspunsul! Urmează sfaturile noastre și te asigurăm că fizionomia feței tale se va potrivi de minune cu ochelarii de soare pe care ți-i recomandăm.

 

Ochelari de soare pentru forma rotundă a feței

Față rotundă = ochelari cu forme rectangulare. Aceasta este o ecuație simplă, cu un răspuns clar și concis. Unghiurile dure lipsesc cu desăvârșire în cazul unei fețe rotunde și de aceea o pereche de ochelari de soare cu rame pătrate/dreptunghiulare, fie groase, fie subțiri, fie închise la culoare, fie deschise la culoare, transparente sau opace, vor arăta senzațional. Important este să nu alegi ochelari rotunzi/ovali, pentru că aceștia nu îți vor avantaja sub nicio formă bărbia rotunjită, egală în dimensiuni cu fruntea, și nici pomeții lați. Sugestie: ochelarii de soare Kelly. 

Ochelari de soare pentru forma pătrată a feței

Credem că știi deja cum funcționează lucrurile în acest caz, judecând după ceea ce ai aflat în secțiunea anterioară. Dacă ochelarii de soare pătrați/dreptunghiulari se potrivesc excelent pentru o față rotundă, e de la sine înțeles că acum se va aplica exact opusul – alegem întotdeauna ochelari rotunzi/ovali pentru o față pătrată, cu unghiuri drepte, bine definite. Principiul este același – opușii se atrag și în cazul acesta, ochelarii de soare rotunzi fiind necesari în cazul unei fețe cu maxilar ascuțit și măsurători aproape exacte, pentru a îndulci aceste trăsături ”dure”. Bărbia, având o curbură minimă, va fi complementată superb de o pereche de ochelari cu rame cat-eye, care alungesc privirea. Sugestie: ochelarii roz Charli

Ochelari de soare pentru forma ovală a feței

Cât de norocoși sunt cei cu fața ovală, pentru că pot jongla cu toate stilurile și formele de ochelari. Forma ovală a feței permite alegerea ochelarilor cu formă rotundă, pătrată, cat-eye, a ramelor subțiri sau groase, datorită trăsăturilor armonioase. Sugestie: ochelarii de soare Darcy  și ochelarii de soare Thea. 

ochelarii de soare si forma fetei

 

Ochelari de soare pentru forma de diamant a feței

Dacă ai pomeți lați și bine definiți, fruntea îngustă și linia maxilarului mică, înseamnă că te încadrezi în categoria celor cu fața în formă de diamant. Cel mai potrivit model pentru acest tip de față este rama ovală, care îți va complementa minunat trăsăturile. Sugestie: ochelarii de soare roz Stacy. 

ochelarii de soare si forma fetei

Ochelari de soare pentru forma de inimă a feței

Cei care au fața în formă de inimă încearcă adesea să ascundă faptul că au fruntea lată și bărbia foarte îngustă, cu aspect alungit. De aceea, este indicat să alegi o pereche de ochelari de soare cu lentile ovale/rotunde subțiri, înguste, de preferabil fără aplicații pe lateral care să mărească dimensiunea ramelor pe orizontală și automat să mai lățească fruntea.

ochelarii de soare si forma fetei

 

Te așteptăm așadar în magazinul online Afy.ro cu cele mai trendy modele de ochelari de soare. Ține cont de sfaturile noastre și alege ochelarii potriviți pentru tine, acum că ai aflat cum să alegi ochelarii de soare în funcție de forma feței. Consultă și alte articole de pe blog-ul nostru pentru mai multe informații utile legate de accesoriile noastre și de cum te poți bucura la maximum de beneficiile oferite de acestea. Pregătim constant campanii promoționale dedicate clienților noștri. Te invităm să ne urmărești pe Facebook și Instagram, unde postăm ultimele noutăți și derulăm concursuri.

 

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0