Colecția nouă de articole pentru casă Home&Deco

colecția nouă de articole pentru casă Home&Deco

Colecția nouă de articole pentru casă Home&Deco

Colecția nouă de articole pentru casă Home&Deco

 

Ce este ”acasă”? E locul în care te întorci cu drag indiferent unde ai fi. E locul în care grijile pier, speranțele se nasc și iubirea înflorește. Acasă ești întotdeauna bine primit așa cum ești, în deplinătatea calităților și defectelor tale. Acasă, te redescoperi în fiecare zi și îi descoperi pe cei apropiați ție. E locul unde începe și se termină povestea ta. Este, de asemenea, și locul unde s-a născut povestea acestei colecții de articole Home&Deco.

O după-masă ploioasă de duminică, petrecută la căldura șemineului. O ceașcă fierbinte de vin fiert. Mireasma îmbietoare a feliilor de portocală și a turtei dulci, poftindu-te să te relaxezi și să te dezbraci de griji, de probleme, de inhibiții. Fereastra ușor întredeschisă, îndeajuns încât să intre o adiere de vânt. Muzica în surdină, iar pe fundal, conversația liniștitoare a prietenilor, care se simt și ei ca acasă. Până la urmă, ce înseamnă „acasă”, dacă nu sentimentul de apartenență și căldura relațiilor de iubire care se leagă între familie și prieteni?

Povestea acestei colecții este o poveste pe care o cunoaște fiecare persoană care își îndrăgește casa. Este o poveste izvorâtă din dorința de a aduce un plus de valoare casei tale, de a-i spori confortul și impactul estetic. Armonia izvorăște dintr-o simfonie a culorilor, a texturilor, iar obiectele decorative trebuie să se integreze și ele în acest dans al eleganței, pentru a reda același sentiment: serenitate. Calmul și liniștea sunt importante într-o locuință, iar noi prețuim lucrurile importante.

Descoperă magazinul nostru online!

Întregește peisajul armonios al casei tale cu obiectele noastre Home&Deco și bucură-te de experiența și sfaturile noastre utile în materie de design. Acordăm o importanță deosebită confortului casei tale, felului în care te simți tu și oaspeții tăi. Selecția noastră de produse este și va fi întotdeauna gândită așa încât să îți ușureze munca, să îți oglindească personalitatea și simțul estetic, să te ducă cu gândul la magia casei și să transmită o idee pe care o îndrăgim atât de mult: „acasă” este cel mai fericit loc.

 

 

Acum că ai aflat ce înseamnă pentru noi colecția nouă de articole pentru casă Home&Deco, te invităm în magazinul nostru online. Pregătim constant campanii promoționale dedicate clienților noștri. Te invităm să ne urmărești pe Facebook și Instagram, unde postăm ultimele noutăți și derulăm concursuri. Consultă blog-ul nostru pentru mai multe articole cu informații utile și scrie-ne în comentarii, pe e-mail (office@afy.ro) sau pe Facebook orice sugestii ai avea.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0