Obiecte decorative din bambus – de ce să le alegi?

obiecte decorative din bambus

Obiecte decorative din bambus – de ce să le alegi?

Obiecte decorative din bambus – de ce să le alegi?

Ce te face să te simți bine într-o locuință, înafară de prezența celor dragi ție? Să fie oare micile obiecte care transformă spațiul fizic într-o oază de relaxare? Noi așa vedem lucrurile: detaliile contează, ele fac diferența între un spațiu care nu îți inspiră nimic și un spațiu în care te simți ”ca și acasă”.

O locuință lipsită de obiecte decorative este anostă, impersonală, un spațiu fad și lipsit de vitalitate. Trăim într-o eră în care posibilitățile sunt nelimitate din acest punct de vedere, în care arta de a decora un spațiu este considerată, cu adevărat, o artă, în propriul sens al cuvântului. În această lume a infinitelor variante, bineînțeles că vorbim despre infinite variante de materiale, de culori, de texturi, de forme. Iar una dintre aceste variante ne este foarte dragă, nouă și multor alți pasionați de design interior: bambusul.

Bambusul este într-adevăr o plantă miraculoasă, dovada acestui lucru fiind faptul că este planta arborescentă cu cea mai mare viteză de creștere din toată lumea (aproape 30cm în 24 de ore). Beneficiile acestei plante sunt numeroase, cu precădere din punct de vedere al sănătății, însă noi vom aduce în discuție un beneficiu care are legătură cu alegerea bambusului ca material din care sunt confecționate obiectele decorative.

Obiecte decorative din bambus

Așa cum fizica cuantică ne-a învățat, fiecare om este înconjurat de un câmp energetic, la fel și fiecare obiect. S-a dovedit că bambusul are un câmp energetic puternic, cu o încărcătură pozitivă deosebită, care va fi preluată de persoanele care petrec mult timp înconjurate de bambus. Chinezii și indienii vorbesc despre puterea bambusului de a alunga energiile negative, de a aduce un flux energetic pozitiv, de a stimula creativitatea, optimismul, rezistența fizică, sănătatea mintală. De asemenea, persoanele care au intrat frecvent în contact cu bambusul au făcut legătura între prezența acestuia și capacitatea lor sporită de a veni cu idei noi, creative, inspiraționale, dar și de a se vindeca mai repede, atât psihic, cât și psihic.

De asemenea, Bambusul Norocos (The Lucky Bamboo) este o plantă decorativă extrem de căutată, considerată aducătoare de noroc, așa cum ne sugerează și numele ei. Este utilizată frecvent în practica Feng Shui și se crede că însumează energia pozitivă a elementelor naturale Apă, Foc, Pământ, Lemn și Metal, aducând bunăstare în mediul în care se află. Vom pregăti ulterior un articol separat despre acest subiect.

Obiecte decorative din bambus

 


Gama noastră de obiecte decorative din bambus este vastă. Puteți găsi cu ușurință obiecte destinate bucătăriei (recipiente pentru condimente din bambus, râșniță din bambus, scurgător de vase din bambus), oaspeților (seturi de servire din bambus, boluri decorative din bambus, platouri din bambus cu ustensile, cutii compartimentate din bambus, suport pentru vin și pahare din bambus), sau alte obiecte de uz zilnic, precum un pantofar, un cântar, un biblioraft sau un suport pentru plante din bambus.

Descoperă magazinul nostru online

Pregătim constant campanii promoționale dedicate clienților noștri. Te invităm să descoperi magazinul nostru online și să ne urmărești pe Facebook și Instagram, unde postăm ultimele noutăți și derulăm concursuri. Consultă blog-ul nostru pentru mai multe articole cu informații utile și scrie-ne în comentarii, pe e-mail (office@afy.ro) sau pe Facebook orice sugestii ai avea.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0