4 motive să cumperi un smartwatch

5 motive să alegi un smartwatch

4 motive să cumperi un smartwatch

4 motive să cumperi un smartwatch

Nu știi cu certitudine dacă ai nevoie de un smartwatch sau care sunt avantajele acestui accesoriu inovator? Ești sceptic cu privire la raportul calitate – utilitate – preț? Atunci acest articol este pentru tine! Garantăm că la final nu doar că îți va fi 100% clar de ce smartwatch-urile sunt atât de căutate în prezent, ci te vei întreba și de ce ai așteptat atât de mult înainte să îți cumperi și tu unul!

Să începem cu începutul: ce este smartwatch-ul? Pe scurt: un ceas inteligent, care imită ceasul clasic la capitolul aspect/design, însă funcționează ca un calculator/smartphone în miniatură. De aici și nenumăratele beneficii:

 

1. Mai mult decât un ceas

Chiar dacă, în esență, și smartwatch-ul este tot un ceas care îți indică ora, acesta nu este singurul lucru pe care îl face. Funcțiile acestor ceasuri inteligente diferă, dar cele mai multe au o serie de funcții comune, de bază. Cel mai important este că îl poți conecta la smartphone-ul tău, întrucât este compatibil cu sistemele de operare Android și iOS. Poți descărca și configura aplicații, are spațiu de stocare, are un ecran tactil cu o cromatică bună, se conectează prin Bluetooth, GPS, 4G. Are o autonomie excelentă și se încarcă facil și rapid. Îți poți seta alarma la o anumită oră, poți accesa calculatorul, calendarul, cronometrul. Toate aceste funcționalități într-un obiect mic, util și trendy: ajutorul tău de nădejde, în fiecare zi.

5 motive să alegi un smartwatch

2. Ușurința de a-ți accesa telefonul de la distanță

Odată conectat la telefonul mobil, smartwatch-ul poate fi folosit pentru a apela sau a răspunde la apeluri, la mesaje text (fie tastând efectiv, fie activând funcția ”Dictare”). Datorită funcției ”Find Phone”, smartwatch-ul îți poate găsi telefonul în caz de pierdere/furt. Un avantaj cert este că poți primi notificări de pe telefon direct pe ceas, fiind automat mai ușor să le vizualizezi decât pe telefon, care probabil nu îți va fi întotdeauna în imediata apropiere. Pentru persoanele care au un job care nu le permite să își folosească telefonul cu ușurință sau pentru cei care petrec mult timp la volanul autoturismului, cu siguranță acesta este un bonus.

 

3. Fitness Tracking

Această funcție este una de referință, ceea ce face ca o mare parte din utilizatorii ceasurilor smart să fie sportivi sau persoane axate pe exercițiu fizic și wellness. Pentru aceste persoane, funcția de monitorizare a somnului, de măsurare a tensiunii arteriale, a pulsului, a nivelului de oxigen, a caloriilor sau a distanței parcurse sunt extrem de folositoare. Acesta este întocmai rolul smartwatch-ului: de a fi folositor și de a-ți ușura existența în fiecare zi.

5 motive să alegi un smartwatch

4. Design și performanță: 2 in 1

E adevărat că de cele mai multe ori, smartwatch-urile sunt ușor mai mari decât ceasurile clasice, datorită ecranului tactil care trebuie să fie mai mare ca să permită folosirea lui, prin atingere. Însă diferența este ușor sesizabilă, design-ul acestora fiind îmbunătățit de-a lungul timpului întocmai pentru a diminua din volum și pentru a-l face din ce în ce mai mult un accesoriu zilnic ușor de asortat. În continuare există și variante mai masive, cu un aspect futurist, în preponderență cele masculine. Un alt avantaj din acest punct de vedere este posibilitatea de customizare – wallpaper-ul poate fi schimbat, iar cureaua de prindere este detașabilă, poate fi înlocuită. Poți opta pentru una de silicon, una metalică, una din piele ecologică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum că ai aflat care sunt, în opinia noastră, cele 4 motive să cumperi un smartwatch, te așteptăm la cumpărături. Pe site-ul nostru găsești diverse modele de ceasuri smart pentru femei, bărbați și copii, potrivite pentru diferite ocazii. Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te invităm să ne oferi părerea ta în secțiunea de comentarii și să descoperi și alte articole cu sfaturi utile, aici.

Asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0