Bijuteriile handmade: de ce sunt atât de căutate?

Bijuteriile handmade: de ce sunt atât de căutate?

De ce bijuteriile handmade sunt atât de căutate? Ei bine, credem că răspunsul la această întrebare este unul simplu: pentru că sunt DIFERITE! Diferite în sensul bun al cuvântului. Sunt acel element care te diferențiază de ceilalți, care îi vor face pe ceilalți să își întoarcă privirea după tine, să te remarce în mulțime, să te admire pentru stilul tău. Așadar, de ce să nu porți o bijuterie handmade?

La această întrebare nu avem decât un singur răspuns: bijuteriile handmade trebuie purtate și trebuie apreciate! Haideți să trecem în revistă 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre bijuteriile handmade:

1. Sunt un element de originalitate

Originalitate, curaj, nonconformism. O notă distinctivă, un spectacol al personalității tale. Ceva inedit. Despre asta vorbesc bijuteriile handmade. Fiind confecționate din materiale speciale (rășină epoxidică, lemn, acryl, inserții de piele, sticlă de Murano, șnur, mărgele din lavă vulcanică etc), aceste bijuterii sunt ieșite din comun.

bijuteriile handmade

2. Scot în evidență ținuta pe care o acompaniază

La fel ca orice altă bijuterie, o bijuterie handmade e acel ingredient extra care transformă o ținută aparent banală într-una de invidiat. Este imposibil ca bijuteria potrivită să nu îți dea o stare de bine, să nu te facă să te simți remarcabilă.

bijuteriile handmade

 

3. Trebuie să fie elementul central al look-ului tău

Less is more. De aceea, recomandăm tuturor doamnelor și domnișoarelor îndrăznețe, care vor să poarte o bijuterie handmade, să asocieze vestimentația așa încât aceste bijuterii să iasă în evidență. Bineînțeles, discutăm aici despre complexitatea bijuteriei, pentru că există și bijuterii handmade mai puțin voluminoase, nu atât de intens colorate, care nu necesită o ținută simplă, ci din contră: se vor îmbina perfect cu o ținută în stil retro, hippie, vintage etc.

bijuteriile handmade

4. Au un preț formidabil

Mai multe bijuterii la un preț mai mic? Suntem de acord! Bijuteriile handmade, de regulă, au un preț atrăgător, ceea ce vă permite să jonglați cu diferite modele pentru un buget redus.

bijuteriile handmade

 

5. Sunt în trend în 2022!

În lumea fashion, 2022 este cu totul despre exprimarea sinelui! Se poartă piese voluminoase, colorate, piese geometrice, bijuterii aurii, sclipitoare, orice iese din anonimat și te face remarcată.

 

Sperăm să îți găsești inspirația și să alegi acele bijuterii care îți aduc zâmbetul pe buze, te ajută să devii energică, să radiezi de fericire, de încredere în sine, de curaj. Simte-te bine în pielea ta și vei atrage numai lucruri pozitive. Normele se schimbă, sunt într-o continuă schimbare, iar bijuteriile au încetat să fie văzute ca accesorii care trebuie purtate doar la ocazii. Îndrăznește să porți bijuterii în fiecare zi, pentru că fiecare zi este despre tine, despre emoție, despre trăirile tale. Suntem aici să te îndrumăm în direcția potrivită dacă întâmpini dificultăți în a-ți găsi bijuteriile potrivite.

Pregătim constant campanii promoționale dedicate clienților noștri. Te invităm să ne urmărești pe  Facebook și Instagram, unde postăm ultimele noutăți și derulăm concursuri. Consultă blog-ul nostru pentru mai multe articole cu informații utile și scrie-ne în comentarii, pe e-mail (office@afy.ro) sau pe Facebook orice sugestii ai avea.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0