10 motive pentru care femeile au nevoie de compania altor femei

10 motive pentru care femeile au nevoie de compania altor femei

Fameile sunt impulsive, emotionale si de multe ori pretentioase, compania lor este placuta dar trebuie sa fii tot timpul atent la ce spui si ce tonalitate folosesti. Sunt multe femei care isi tradeaza genul si prefera sa isi petreaca timpul cu barbatii sau sa aibe barbati ca prieteni apropiati, tocmai din motivele prezentate mai sus.

Vanitatea si orgoliul femeilor le pot face sa para greu accesibile si fara potential de bune prietene. Insa ca orice femeie cerebrala, in timp vei descoperi ca ai nevoie de amice si prietene de acelasi sex. Motivele sunt pe cat de simple pe atat de complexe insa toate au o explicatie logica.

Unele femei se aseamana barbatilor, sunt fiinte cu nevoi simple si se exprima direct, acestea, de obicei, ajung sa petreaca mai mult timp cu barbatii decat cu femeile. Chiar si asa la o anumita varsta realizezi ca este bine sa ai prietene. Daca la scoala sau la liceu ai trait un calvar din pricina colegelor, nu trebuie sa te lasi influentata de evenimente din trecut si de anumite sentimente refulate in alegerea noilor prieteni. Pe masura ce cresti in varsta, vei realiza ca ai in viata ta niste femei extraordinare fara de care nu ai avea o viata implinita. Iata 10 motive pentru care femeile au nevoie de compania altor femei.

Femeile sunt medium, ele isi dau seama fara sa le spui, daca treci printr-o perioada grea si vin sa te ajute sa te imbarbateze. Aceasta conexiune este pe atat de importanta pe cat este de fascinanta.

Femeile sunt foate apropiate si au gesturi de tandrete. Acestea stiu exact cand ai nevoie de o imbratisare sau de un alint. Pentru o persoana care in general nu imbratiseaza oamenii de langa, este important sa am prietene care sa stie exact cand am nevoie de alinare.

Femeile sunt protectoare ele stiu cand sa aiba grija de pritenele lor si ce sa le ofere pentru a fi mai bine. Ele iti pot gati mancarea preferata, iti pot face ceai, cafea sau imprumuta haine, toate fiind gesturi de afectiune atunci cand ai nevoie de ele.

Femeilor le place sa vorbeasca, de multe ori sa disece un subiect pana la epuizare, acesta este un talent pe care barbatii nu il au. Acestia prefera sa discute despre o situatie o data si apoi sa treaca peste.

Femeile tin minte, de multe ori asta poate fi o problema, insa in general este foarte placut sa ai pe cineva care sa tina minte detaliile relatiei voastre si zilele de nume sau de nastere.

Femeile sunt dragastose, pline de afectiune si unice in sentimentele si gesturile lor. Aceste completeaza sentimentele si starile pe care nu le primesti din partea unui barbat.

Femeile sunt razboinice, aproape tribale, tin la ce este al lor si il protejeaza. Multe pritene au grija una de alta atunci cand trec prin despartiri groaznice.

Femeile sunt inteligente, au un tip special de inteligenta combinata cu cea emotionala. Ele privesc o problema din mai multe unghiuri pentru a gasi o rezolvare.

Femeile sunt loiale, o data ce ai castigat increderea si dragostea unei femei poti conta ca va fi acolo langa tine pentru mult timp. Daca nu faci ceva care sa pericliteze relatia, atunci veti fi prietene pana la batranete.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0