Site-uri renumite asa cum nu le-ai mai vazut…ca rochii elegante!

rochie facebook

Site-uri renumite asa cum nu le-ai mai vazut…ca rochii elegante!

Creatorii pot fi inspirati de nimic si de orice in jurul lor. Ar putea fi o priveliste, un sunet, o persoana sau chiar un site web. Artist italian, student la design, Victor Faretina a creat o serie de rochii inspirate de unele site-uri celebre, intitulata Web in Vogue.

Ca persoane care lucreaza pe si pentru Internet, petrecem foarte mult timp navigand pe site-uri, dar ideea de a imbraca un site web cu siguranta nu ne-a trecut prin minte. Cu toate acestea, aceste rochii uimitoare realizate de Victor ne vor face cu siguranta sa privim site-urile pe care le vizitam zilnic intr-o lumina diferita!

Am studiat designul interior timp de trei ani, iar una dintre temele mele a fost sa proiectez un apartament studio bazat pe un subiect la alegere. In acel moment am fost nebuneste pasionata de seriile anime si manga The Prince of Tennis, si am decis sa folosesc asta ca sursa de inspiratie pentru designul meu. Sa spunem doar ca nu a iesit extrem de bine…ceea ce probabil explica de ce lucrez acum cu cuvinte in loc de forme si linii.

Dar Victor, in varsta de 22 de ani (de asemenea, cunoscut sub numele de Neko-Vi pe DeviantArt), pe de alta parte, este incredibil de talentat si a reusit sa transforme o parte din cele mai mari site-uri din spatiul cibernetic in rochii purtabile uimitoare! Nu numai ca a folosit cu stil culorile fiecarui site, atentia la detalii sigur este ceva pentru care merita examinarea imaginilor. Daca internetul ar fi fost femeie, asa ar arata garderoba ei!

N-am crezut ca voi spune vreodata asta, dar…tie ce site ti-ar placea sa porti? Eu prefer MSN si Livejournal. Scrie-ne gandurile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Acum am inceput sa ma intreb cum ar arata RocketNews24 ca rochie! Pentru a vedea mai mult din munca fabuloasa a lui Victor, viziteaza pagina lui, DeviantArt sau urmareste-l pe Tumblr!

rochie youtube rochie yahoo rochie wordpress rochie wikipedia rochie vine rochie twitter rochie tumblr rochie stumbleupon rochie reddit rochie pinterest rochie msn rochie megaupload rochie livejournal rochie linkedin rochie google rochie facebook rochie ebay rochie digg rochie deviantart rochie blogger

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0