Top 10 filme de inspiratie pentru moda

filme de inspiratie pentru moda

Top 10 filme de inspiratie pentru moda

Toate avem acele nopti cand simtim nevoia sa ne facem comode si sa vizionam un film singure sau cu prietenele noastre. Deci, de ce sa nu omoram doi iepuri dintr-o impuscatura si sa ne inspiram pentru moda in timp ce vedem filmul?

Aceste 10 de filme la moda sunt unele dintre preferatele mele. Deci stai pe spate, relaxeaza-te si bucura-te de o adevarata priveliste!

Breakfast at Tiffany’s (1961):

Acest film iubit cu Audrey Hepburn in rolul principal este plin cu moda clasica, fascinanta. La urma urmei, originalul “Little Black Dress” poate fi creditat la acest film! Un film clasic pe care vei dori sa-l vizionezi din nou si din nou.

Bonnie & Clyde (1967):

Faye Dunaway in rolul lui Bonnie este un exemplu excelent de femeie care arata fabulos in orice moment, chiar si in timp ce incalca legea in timpul Marii Depresiuni.

Annie Hall (1977):

Stilul scolaresc barbatesc al Diannei Keaton in acest film de Woody Allen a fost o tendinta mare in momentul lansarii filmului, ramanand un look clasic si astazi.

The Talented Mr. Ripley (1999):

Acest film este per ansamblu extrem de placut vizual. Intre frumosul fundal mediteranean si uimitoarele costume, Gwyneth Paltrow, Matt Damon si Jude Law (care sunt destul de frumosi si ei!), nu vei putea obtine suficient.

Almost Famous (2000):

Acesta este unul dintre acele filme iconice de moda. Kate Hudson joaca rolul unei fane ciudate, incantatoare, cu spirit liber in acest film si costumele ei se potrivesc cu siguranta cu personajul. Acesta este filmul care a facut-o pe Kate Hudson o “style icon” si le-a facut pe fetele de peste tot sa tanjeasca dupa uimitoarea haina de blana a lui Penny Lane.

The Royal Tenenbaums (2001):

Ca si in aproape orice film regizat de Wes Anderson, The Royal Tenenbaums are o estetica distincta si unica. Personajul lui Gwyneth Paltrow a declansat tone de idei de costume de Halloween dupa ce s-a lansat acest film. Cu toate acestea, nu atat de mult costumele ei, cat aspectul intregului film, inclusiv decorurile, fac acest film atat de amuzant.

The Notebook (2004):

The Notebook este plin cu cele mai bune tinute ale anului 1940. Este feminin si fascinant, nu mai vorbim de faptul ca este un film grozav de vizionat cu prietenele tale pentru divertisment.

Marie Antoinette (2006):

Foarte putine filme sunt la fel de decadente ca cel al Sofiei Coppola, Marie Antoinette. Acest film este plin de moda in culori pastel: funde, volane, peruci, evantaie, masti… chiar si mancarea in acest film este uimitoare! Este aproape imposibil sa nu fii inspirat de imaginile din acest film.

Sex and the City: The Movie (2008):

Nu puteam sa nu includ acest clasic recent in lista! La fel ca serialul, filmul Sex and the City este un flux constant de inspiratie pentru moda, branduri de designer si stilul NYC. Chiar mai bine, cu cele patru personaje principale, exista o tinuta pentru a se potrivi cu toate gusturile. Acesta este unul dintre acele filme de moda celebre, despre care se va vorbi mereu!

(500) Days of Summer (2009):

Cand acest film a fost lansat, personajul Zooey Deschanel a furat nu numai atentia co-starului, dar si atentia iubitorilor de moda de pretutindeni. Stilul ei ciudat, din anii 40, usor indie, feminin este o portie inovatoare in garderoba filmelor moderne.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0