Rulou cu sunca si sardele

Rulou cu sunca si sardele

Rulou cu sunca si sardele

Ingrediente Rulou cu sunca si sardele

– 400g sunca
– 250g branza telemea
– 300g unt
– 4 buc. oua
– 300g masline
– 500g sardele
– 3g piper
– 5g sare

Mod de preparare Rulou cu sunca si sardele

Sunca se taie felii subtiri. Branza se marunteste cu dosul furculitei. Galbenusurile fierte se zdrobesc. Maslinele se curata de samburi, se trec prin masina sau se toaca marunt.

Sunca taiata felii se aseaza pe o foaie de nylon, formand un dreptunghi de circa 18 cm latine si 20 cm lungime. Branza si untul se freaca pana se omogenizeaza. Aceasta compozitie se aplica in strat subtire peste sunca. Se aseaza foaia cu sunca pe un platou si se introduce la frigider ca sa se intareasca putin.

Galbenusurile fierte si maruntite se amesteca cu unt si piper, frecandu-se pana se omogenizeaza. Se scoate sunca din frigider, se unge cu aceasta pasta si se da din nou la rece.

Maslinele curatate de samburi si tocate marunt se amesteca cu restul de unt, cu sardelele si cu sarea. Cu aceasta compozitie se unge sunca, apoi se ruleaza strans cu ajutorul foii nylon, aceasta dezlipindu-se treptat. Cu ea se inveleste ruloul care se introduce la frigider, ca sa se intareasca untul.

Ruloul mozaic se serveste rece.

Related News

Leave Your Comment