Cum sa rezolvi defectele vestimentare comune

nasture

Cum sa rezolvi defectele vestimentare comune

Defectele vestimentare se pot ivi la momentele cele mai nepotrivite. Am invatat aceasta lectie pe calea cea grea. In timp ce asteptam in camera verde pentru o aparitie la televizor, am vazut unul dintre prezentatorii de stiri luand o ceasca de cafea. S-a uitat la mine si a clatinat din cap.

“Ce s-a intamplat cu gulerul?”, a intrebat cu ingrijorare profunda.

M-am repezit la oglinda si am descoperit ca am uitat sa-mi pun balenele pentru guler. Gulerul meu arata ca o pasare care da din aripi.

“Nu iti face griji”, a spus prezentatorul. “Stiu cum sa repar acest lucru”. El a spus unui asistent de productie sa-i aduca doua agrafe mari de birou si niste banda scotch.

Cand asistentul s-a intors, prezentatorul a inceput sa lucreze la fixarea gulerului meu capricios. El a bagat agrafele de birou in fantele din guler si apoi a pus banda scotch pe partea din spate a gulerului pentru a-l fixa in pozitie.

“Asta e un truc vechi”, a spus el. “Acum esti gata sa incepem”.

Iata si alte rezolvari rapide ale problemelor vestimentare oferite de expertul in moda, Dr. Ngozi Etufugh.

Nasturi slabiti

Luati o sarma de la o punga de paine si indepartati invelisul. Treceti firul prin nasture si innodati in partea din spate a materialului.

Tivul pantalonilor descusut

Pentru un tiv temporar la nevoie, puteti folosi orice banda adeziva aveti la indemana. “Chiar mai bine”, spune dr Etufugh, “Tine-ti aproape o rola de banda dublu adeziva”. Evitati capsele deoarece acestea pot deteriora materialul.

Fermoar rupt sau blocat

Sapunul sau ceara ortodontica functioneaza foarte bine pe fermoarele blocate, spune dr Etufugh. Alternativ, incercati sa frecati o lumanare pe locul cu pricina. Pentru un fermoar rupt, folositi o banda adeziva tip Velcro pentru a inchide temporar fermoarul pana cand il puteti inlocui.

Pantofi zgariati

Pentru piele, frecati zgarieturile cu un pic de pasta de dinti; vaselina va va repara pantofii din piele si ii va face sa straluceasca ca noi; frecand o radiera intr-o directie veti indeparta zgarieturile de pe pielea intoarsa.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0