Cum sa porti un cardigan

Cardiganul boyfriend asa da

Cum sa porti un cardigan

Cardiganul este unul dintre acele lucruri pe care orice femeie le are in dulapul. Acestea se gasesc in toate formele si dimensiunile, culorile si imprimeurile. Unele cardigane sunt potrivite pentru anumite tipuri de siluete, iar altele sunt potrivite pentru anumite tinute. Poate fi putin confuz uneori, dar sa porti cardiganul adecvat tipului de corp si tinutei tale este important. Asa ca astazi vom vorbi despre asta, pentru a te ajuta sa arati cat mai bine.

Iata 4 modele diferite de cardigane, moduri gresite si moduri potrivite in care sa le porti pe fiecare:

Cardiganul scurt

Cel mai comun si clasic cardigan este cel scurt, pana in talie.

Acest tip de cardigan NU se poarta impreuna cu o bluza sau un tricou lung. Diferenta dintre lungimi nu este magulitoare, oferind o forma si o proportie ciudata corpului tau.

gardigan scurt asa nu
ASA NU

Se poarta la rochiile pe corp sau evazate sau fustele cu talie inalta. Tivul cardiganului nu trebuie sa depaseasca cu mai mult de cativa centimetri talia rochiei sau a fustei, deci tine minte acest lucru atunci cand le combini.

gardigan scurt asa da
ASA DA

Cardiganul supradimensionat

Cardiganul supradimensionat cu imprimeuri aztec se poarta sezonul acesta, dar poate fi putin dificil de purtat.

Avand in vedere volumul cardiganului supradimensionat, NU purta ceva larg si in partea inferioara. Evita blugii boyfriend sau fustele maxi. Daca combini ceva larg in partea de sus cu ceva larg in partea de jos, vei arata mult prea mare.

Cardiganul supradimensionat asa nu
ASA NU

In schimb, poarta-l cu blugi skinny sau colanti. Picioarele trebuie sa arate cat mai subtiri.

Cardiganul supradimensionat asa da
ASA DA

Cardiganul asimetric

Cardiganul asimetric are cam aceeasi forma ca si cel supradimensionat, insa, de obicei este mai pe corp si mai putin voluminos.

Acest tip de cardigan NU se poarta impreuna cu o fusta scurta. Chiar daca nu este la fel de voluminos ca si cel supradimensionat, lungimea sa asimetrica creeaza proportii ciudate daca este purtat la o fusta scurta. Chiar si cea pana la genunchi este prea scurta pentru a o combina cu acest tip de cardigan.

Cardiganul asimetric asa nu
ASA NU

In schimb, se poarta impreuna cu blugi sau pantaloni inchisi la culoare pentru a-ti prelungi silueta. Astfel, forma asimetrica va crea linii frumoase tinutei.

Cardiganul asimetric asa da
ASA DA

Cardiganul boyfriend

Lungimea acestui tip de cardigan NU se potriveste cu rochiile si fustele mari. Tivul cardiganului acopera o parte frumoasa din fusta, iar asta nu e bine. La acest model de fusta sau rochie se potriveste cardiganul scurt mentionat mai sus.

Cardiganul boyfriend asa nu
ASA NU

Cardiganul boyfriend se poarta la blugi, fuste creion pana la genunchi sau pantaloni scurti.

Cardiganul boyfriend asa da

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0