Crenvursti in coca de clatite

Crenvursti in coca de clatite

Crenvursti in coca de clatite

Ingrediente Crenvursti in coca de clatite

– 1200g crenvrusti
– 150g faina
– 250ml lapte (sifon)
– 20ml ulei
– 3buc. oua
– 15g drojdie de bere
– 5g sare

Mod de preparare Crenvursti in coca de clatite

Fiecare crenvurst se taie in 3-4 bucati si se curata de intestin.

160 ml lapte se amesteca cu uleiul si galbenusurile. Se adauga faina si se freaca bine pana cand compozitia se omogenizeaza. Se dilueaza cu restul de lapte, adaugand cate putin la inceput. Albusul se bate spuma si se adauga in compozitie. Se poate pune putina drojdie. Compozitia se lasa 10 minute la cald.

Crenvurstii se trec usor din faina, apoi prin compozitia obtinuta si se asaza direct in tigaia cu grasime fierbinte. Se lasa sa se rumeneasca de jur-imprejur.

Se servesc calzi, presarati cu branza rasa.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0