Cele mai luxoase case de moda in 2015

gucci

Cele mai luxoase case de moda in 2015

Moda este foarte importanta pentru noi ca indivizi, deoarece este un standard social dupa care trebuie sa ne adaptam si ghidam. Hainele noastre denota nu doar statutul social ci si preferintele personale si de cele mai multe ori suntem judecati si perceputin in functie de hainele cu care ne afisam in public.

Trendurile mari la nivel mondial sunt stabilite de catre case de moda a caror designeri influenteaza ceea ce se poarta in majoritatea tarilor de pe glob. Aceste case de moda sunt cele mai populare si de succes de pe piata. In 2015 anumite nume cu rezonanta s-au remarcat inca o data prin colectiile lor unice iar mai jos aveti o lista a celor mai luxoase case de moda pentru 2015.

1. Dolce & Gabbana

Cu siguranta ati auzit de acest nume rasunator in industria modei. Domenico Dolce si Stefano Gabbana au fondat aceasta casa de moda in 1982. Inca de la inceput aceasta s -a remarcat prin tendintele sale unice si elegante care combina elemente autentice Italiene. Cele mai bine imbracate celebritati poarta creatii Dolce & Gabbana.

dolce gabbana dolce gabbana

2. Armani

Aceasta casa de moda a fost infiintata de Giorgio Armani in 1975 si este cotata ca fiind una dintre cele mai renumite nume din industria modei de lux si a haute couture-ului. Armani si a facut un stil si nume propriu iar in prezent comercializeaza nu doar haute couture ci si pielarie, pantofi, pret a porte, bijuterii, accesorii si decoratiuni interioare.

giorgio armani giorgio armani

3. Versace

Pe locul trei avem celebra casa de moda Versace infiintata in 1978 de catre geniul in materie de moda Gianni Versace. Acesta a creat un imperiu prin talentul sau inascut iar dupa moartea sa, casa de moda a continuat sa fie una dintre cele mai de succes afaceri din bransa. Tinutele Versace se caracterizeaa prin elegnata, si croieli indraznete cu printuri provocatoare.

Versace Versace

4. Gucci

Pe locul patru intalnim inca o casa de moda Italiana care a revolutional industra modei pe plan international. Gucci a fost fondata in 1921 de catre Guccio Gucci care a inceput sa produca produse si accesorii de piele de inalta calitate. In anii ’40 fiul sau Aldo Gucci a preluat controlul firmei si a adus-o la un statut international.

gucci gucci

5. Burberry

Burberry este o faimoasa casa de moda din Marea Britania care a fost fondata in 1856. Creatorul de moda din spatele ei este Thomas Burbetry care a creat si faimosul trenci care a ramas ca emblema firmei. Burberry a primit certificat de la casa regala din partea reginei Elisabeta a doua si a printului Charles de Wales.

burberry burberry

6. Hermes

Hermes este o casa de moda renumita din Paris care a fost fondata de catre Thierry Hermes in 1837. Aceasta produce produse de inalta calitate care includ vestimentatie, accesorii, pantofi si parfumuri.

Hermes Hermes

7. Dior

Dior este inca o casa de moda franceza care si a facut un renume in moda mondiala. Celebra casa de moda a fost fondata in 1946 de catre Christian Dior si s-a specializat pe productia de pret a porter , accesorii, incaltaminte si produse din piele. In prezent compania este condusa de catre Bernard Arnault care se ocupa si de Louis Vuitton.

Dior Dior

8. Prada

Numele Prada este asociat cu prestigiu si elegant. Aceasta casa de moda a fost infiintata in 1913 de catre designer-ul Mario Prada. Casa de moda produce pantofi, bijuterii, parfumuri si pret a porter.

Prada Prada

9. Chanel

Aceast acasa de moda este asi una dintre cele mai vechi de pe piata, fiind fondata in 1909 de catre Coco Chanel. Aceasta produce haine si accesorii de lux si este un nume greu in model trasand tendintele mari in cadrul model feminine.

Chanel Chanel

10. Louis Vuitton

Louis Vuitton a fost fondata de catre designer-ul cu acelasi nume, in 1854. Aceasta casa de moda a devenit una dintre cele mai bune afaceri cu vanzari colosale intr-un timp relativ scurt, intre 2006 si 2012.

Louis Vuitton Louis Vuitton

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0