Blog

Crenvursti in coca de clatite

Crenvursti in coca de clatite

Ingrediente Crenvursti in coca de clatite - 1200g crenvrusti - 150g faina - 250ml lapte (sifon) - 20ml ulei - 3buc. oua - 15g drojdie de bere - 5g sare Mod de preparare Crenvursti in coca de clatite Fiecare crenvurst se taie in 3-4 bucati si se curata de intestin. 160 ml lapte se amesteca cu uleiul...
Chiftele fragede de curcan cu sos de rosii

Chiftele fragede de curcan cu sos de rosii

Ingrediente pentru Chiftele fragede de curcan cu sos de rosii - 500g carne de curcan tocata - 3 linguri de pesmet - 3 linguri de parmezan dat pe razatoare - 1/2 lingurita cimbru uscat - 1 lingurita sos worcester - 2 linguri de amestec de ceapa si telina maruntite impreuna cu robotul de bucatarie - 1...
Chiftele din legume fierte

Chiftele din legume fierte

Ingrediente Chiftele din legume fierte - 1000g legume fierte - 100g franzela - 3buc. oua - 30g faina - 30g ulei - 50g ceapa - 30g marar - 20g usturoi - 5g piper - 20g sare Mod de preparare Chiftele din legume fierte Legumele (morcovi, cartofi, patrunjel, pastarnac, ardei gras etc.) se curata, se spala si se...
Carnati la cuptor in paine

Carnati la cuptor in paine

Ingrediente pentru Carnati la cuptor in paine - 1kg carnati proaspeti - 100g ghimbir la conserva sau gem de ghimbir - 100g mustar boabe - 1 lingurita sos soia - 1 lingurita ulei cu aroma de usturoi Preparare Carnati la cuptor in paine Daca nu gasiti gem de ghimbir folositi o marmelada mai fina, de exemplu de...
Butoiase din morcovi

Butoiase din morcovi

Ingrediente pentru Butoiase din morcovi - 1000g morcovi - 150g unt - 100g rosii - 100g gogosari rosii - 500g salata boeuf - 1000g supa de carne Preparare Butoiase din morcovi Morcovii, cu diametral de 5-6 cm, se fierb intregi in supa de carne, fara sa se inmoaie prea mult. Salata boeuf se prepara folosind reteta respectiva....
Buseuri cu macaroane si ciuperci

Buseuri cu macaroane si ciuperci

Ingrediente pentru Buseuri cu macaroane si ciuperci: - 500g ciuperci proaspete sau conservate - 200g margarina - 200g macaroane - 150g cascaval - 1buc. oua - 300ml sos Madera - 1000g foietaj crud - 20g sare Preparare Buseuri cu macaroane si ciuperci: Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb circa 15...
Cosul tau
0