10 piese vestimentare esentiale de care orice femeie are nevoie

piese vestimentare esentiale

10 piese vestimentare esentiale de care orice femeie are nevoie

Cele mai importante pentru o garderoba de succes sunt elementele de baza. Dar de ce are cu adevarat nevoie o femeie in garderoba ei? Intrebarea care mi se adreseaza regulat este “ce piese de imbracaminte se afla in top 10 in garderoba mea?”

Dar inainte de a raspunde, am intotdeauna cateva intrebari. Te referi la top 10 piese pentru iarna? Pentru vara? Pot sa includ si pantofii? Dar accesoriile? Sunt acestea pentru locul de munca? Pentru odihna? Sau pentru joaca?

Asta pentru ca nu exista un raspuns definitiv. Ei bine, exista…dar in functie de un numar de variabile (cele mentionate mai sus), este posibil sa se compileze mai multe liste.

Acele liste vor diferi in functie de culoare, anotimp si codul vestimentar – culoarea mea de baza, perioada din an si unde ma duc.

De asemenea, trebuie sa clarific faptul ca aceasta lista nu trebuie sa te limiteze la a purta si a detine doar cele 10 piese de imbracaminte, ci se refera la 10 piese care sunt esentiale in fiecare sifonier pe tot parcursul anului. Piesele fara de care nu ai putea trai. Piesele care fac parte dintr-o tinuta in fiecare zi.

Ipotetic, as putea trai doar cu 10 piese de imbracaminte in garderoba mea? Nu, nu as putea. Dar, daca ma gandesc mai bine, exista intr-adevar 10 piese la care apelez mereu; elementele clasice care stau la baza garderobei mele si imi definesc stilul. Ele sunt prietenele mele de incredere, surorile mele vestimentare, care nu ma dezamagesc niciodata.

Deci, se afla cele 10 piese in lista mea? Da, se afla. Si un mic sfat: alege intotdeauna calitatea, nu cantitatea. Merita sa cheltui putin mai mult pe aceste articole de imbracaminte, deoarece ele vor deveni piesele de rezistenta din garderoba ta, deci trebuie sa reziste in timp.

Cele 10 piese esentiale din garderoba mea sunt:

1. Camasa clasica alba
2. Rochia neagra
3. Sacoul
4. Pantalonii drepti, la dunga (care se potrivesc cu sacoul)
5. Blugii slim
6. Tricoul alb
7. Fusta perfecta
8. Puloverul sau cardiganul din casmir
9. Rochia de vara
10. Trench-ul

Piesele tale de baza care sunt? Te poti limita la 10 sau ai nevoie de mai multe? Sunt dornica sa creez liste noi, deci anunta-ma care e piesa vestimentara fara de care nu poti trai.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0