Salopete pentru copii: ghid de cumpărături

salopete pentru copii

Salopete pentru copii: ghid de cumpărături

Iubim subiectul articolului de azi: salopete pentru copii.

Ne-am hotărât să dăm startul unei serii de articole care să îi ghideze pe cititorii noștri înspre alegerea corectă în materie de cumpărături pentru copilașii lor. Articolul de azi este dedicat unei piese de vestimentație pe care pur și simplu o adorăm: salopetele.

Curiozitatea copiilor nu trebuie să fie îngrădită de hăinuțe care să le restricționeze lejeritatea mișcării. Alege întotdeauna acele piese de vestimentație care să îi permită copilului să exploreze lumea din jurul lui, care să nu îi incomodeze mișcarea. Majoritatea copiilor sunt, în esență, mici scântei de viață pline de energie și vitalitate, iar hăinuțele pe care le aleg părinții trebuie să îi ajute în această direcție.

Există mai multe variabile pe care să le luăm în considerare: croiul, dimensiunea, calitatea materialului, duritatea acestuia, eventualele probleme de natură dermatologică pe care le-ar putea crea, etc. Dar bineînțeles, și criteriul estetic ocupă un loc fruntaș. Salopetele noastre îndeplinesc toate aceste criterii: sunt funcționale, lejere, frumoase, confortabile.

Vestea bună este că modelele sunt infinite! Ai atât de multe variante de unde să alegi, mai ales că avem și mărimi variate la majoritatea articolelor (0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 12-18 luni, 3 ani, chiar și 7 ani). În descrierea pozelor este notată și dimensiunea hăinuței, pentru a te ajuta să te orientezi corect. Am selectat aici cele mai bine vândute salopete pentru fetițe și pentru băieței.

1. Salopete subțiri

Modelele noi de salopete pentru copii din cea mai recentă colecție de vară sunt la mare trecere și se adresează vremii călduroase care urmează. Salopetele cu mânecă scurtă sunt la mare căutare în sezonul cald. Materialul ușor și aerisit din care sunt confecționate, la fel și imprimeurile vesele, i-au determinat pe mulți părinți să le aleagă.

 

 

2. Salopete grosuțe

Salopetele pentru copii pe care le găsești pe site-ul nostru nu sunt toate subțiri. Poți opta pentru o salopetă din bumbac 100%, potrivită pentru a fi purtată în casă și afară, când temperatura nu este ridicată.  Salopetele plușate cu steluțe, cu unicorn, cu diferite animăluțe, cum ar fi vulpița, ursulețul, iepurașul, sunt extrem de populare, datorită materialului moale din care sunt confecționate. Gluga oferă o protecție extra împotriva frigului, iar închiderea frontală cu capse permite îmbrăcarea și dezbrăcarea facilă.

 

 

După cum am precizat, modelele sunt variate. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea SHOP și să cauți modelul preferat, sau să tastezi cuvântul ”SALOPETĂ” în bara de căutare, pentru o țintire mai eficientă.

Îți reamintim că la Afy.ro găsești cel mai bun raport calitate-preț! Ai mereu parte de reduceri surpriză și produse noi, alese în funcție de preferințele clienților noștri de-a lungul timpului.

Te invităm să citești și articolele noastre anterioare de pe blog și să ne lași un comentariu cu orice sugestii ai avea. Suntem la un click distanță. Contactează-ne telefonic, prin e-mail sau Facebook. 

 

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0