Filme de Halloween: top 11 cele mai bune filme de vizionat în maraton

Filme de Halloween: top 11 cele mai bune filme de vizionat în maraton

Filme de Halloween: top 11

E Octombrie, ceea ce poate însemna un singur lucru: se apropie Halloween-ul cu pași repezi! Mai sunt doar 3 zile. În blog-ul precedent am discutat ce reprezintă această sărbătoare atât de faimoasă, de unde provine, care este istoricul ei şi cum se sărbătoreşte în prezent, în linii mari. Dar nu am menţionat un aspect important: se sărbătoreşte cu filme de Halloween, de urmărit în maraton!

Filmele sunt o pasiune, un pansament pentru suflet, de multe ori, şi suntem siguri că printre cititorii noştri se află mulţi cinefili care vor savura acest articol. Este reconfortant să ştii că tocmai ai vizionat un film care e poate ajuta să îţi rezolvi o problemă, să îţi învingi o frică, să te deconectezi de stresul cotidian şi să te transpui, chiar şi pentru o perioadă limitată de timp, în pielea unui alt personaj.

Dacă de Crăciun organizăm seri de film în faţa şemineului, cu cănile pline de ciocolată caldă şi bezea, de ce nu am face-o şi de Halloween, cu farfuriile pline de plăcintă cu dovleac? Deşi Halloween-ul nu este o sărbătoare autohtonă şi nu toată lumea rezonează încă cu aceasta, există şi în România multe familii care aşteaptă cu drag ziua de 31 octombrie.

Dacă te numeri printre cei care sărbătoresc Halloween-ul, această listă de filme cu siguranţă îţi va fi de folos:

1. Casper (1995)

O comedie pentur toată familia, care vă va ține în suspans și cu zâmbetul pe buze. Regizorii Jurassic Park ne încântă și de această dată cu o comedie de acțiune, plină de amuzament.

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/xw37cbb9

2. Beetlejuice (1988)

Un alt film de comedie, cu personaje care mai de care mai amuzante, intrigi complicate și multe încurcături. Și bineînțeles, o fantomă mai … controversată.

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/xc4s7z96

3. Addams Family (1991)

Celebra familie macabră nu mai are nevoie de introducere, cu siguranță.

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/xe4jea2b

filme de Halloween

4. Seria Harry Potter

De altfel, nici Harry Potter nu este un personaj străin nouă, nu-i așa? Celebra serie de opt filme a acaparat industria filmului și a marcat mulți copii, tineri și adulți de-a lungul celor 10 ani de lansări. O poveste despre prietenie, sacrificiu, familie, iubire și bineînțeles, despre magie și despre faptul că binele va învinge întotdeauna răul.

5. Ce vrăji face nevasta mea (2005)

Un film american de comedie fantasy, cu note romantice, în care celebra Nicole Kidman joacă rolul unei vrăjitoare.

filme de Halloween

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/b949fshh

6. Hubie Halloween (2020)

Nu ne așteptam la un film de comedie cu Adam Sandler care să nu ne facă să râdem cu gura până la urechi.

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/4n43nbf7

7. Buffy the Vampire Slayer (1992)

Imaginează-ți următorul scenariu: ești elevă de liceu, majoretă talentată, și afli că soarta ta este să vânezi vampiri. Urmărește aventurile lui Buffy în acest film de comedie neagră.

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/csuccepy

8. Corpse Bride (2005)

filme de Halloween

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/f2w4pt83

9. Fun Size (2012)

filme de Halloween

Un Halloween de pomină, într-adevăr! Această comedie cu adolescenți, pentru adolescenți, te va ține în suspans de la început până la sfârșit. Oare vor reuși acești tineri să treacă cu brio peste marea provocare?

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/yu2hncsu

10. Halloweentown (1998)

Filmele produse de Disney Channel ne uimesc întotdeauna. La fel și acesta! O familie de vrăjitoare care te va învăța o lecție foarte importantă despre valorile familiei, despre dragostea părintească și despre puterea binelui și a ambiției.

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/ycskpzjr

11. Hocus Pocus (1993)

Un trio buclucaș. Trei vrăjitoare înviate de un adolescent, tocmai în noaptea de Halloween? Nu sună bine!

Vizionează aici trailer-ul pe Youtube: https://tinyurl.com/4np8vsnd

Așteptăm sugestiile tale!

Marea majoritate a filmelor de pe această listă sunt filme clasice. Am evitat să includem și noile producții de filme horror, din dorința de a aduce un omagiu acestor filme vechi, pe care unii dintre noi poate le-au uitat sau poate nu le-au vizionat niciodată. Dacă ai vreo sugestie, te invităm să ne lași un comentariu.

Intră și tu în spiritul sărbătorii și pregătește-te pentru un maraton de filme de Halloween.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu ezita să citești și restul articolelor de pe blog, unde abordăm întotdeauna teme de interes pentru cititorii noștri. De asemenea, asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți. Pe site-ul nostru,  prețurile sunt înfricoșător de mici în această perioadă!

 

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0