De ce să alegi Afy.ro?

De ce să alegi Afy.ro?

”De ce să alegi Afy.ro?” Aceasta este întrebarea pe care ne-am pus-o și noi de multe ori. Așa ne-am dat seama că încă nu am făcut ceva ce ar fi trebuit să facem de mult timp: să vă povestim cine suntem și de ce facem ceea ce facem.

Povestea noastră

La fel ca toate poveștile pe care le cunoaștem, și a noastră începe la fel: a fost odată ca niciodată o idee măreață, o dorință de a face ceva de care să fim mândri. O pasiune comună pentru frumos. Așa s-a născut Afy, acum 7 ani. Aparent, trei litere, un simplu acronim de la Accessories For You. Dar pentru noi, sunt trei litere care înseamnă mult mai mult decât atât – înseamnă ambiție, devotament, profesionalism, curaj și perseverență – față de clienți și față de drumul pe care am pornit împreună.

Povestea noastră nu este despre obiectele în sine, tangibile, ci despre încrederea și forța interioară pe care o insuflă accesoriile noastre norocoșilor purtători. Fie că vorbim despre bijuteriile suave care accentuează puterea feminină sau despre ceasurile masculine care îl transformă pe cel care-l poartă într-un fashion icon, ideea centrală este aceeași: accesoriul potrivit îți conferă o stare de bine.

Credem că accesoriul potrivit poate pune în lumina reflectoarelor o ținută aparent banală. Colecția noastră vastă de accesorii îți oferă șansa de a alege cu ușurință acel accesoriu care să te facă să te simți exact așa cum vrei tu. Încrezătoare, inocentă, strălucitoare. Puternic, elegant, îndrăzneț – accesoriile noastre sunt dedicate atât damelor, cât și bărbaților care vor să iasă în evidență. Am vrut să le insuflăm clienților noștri aceeași pasiune pentru accesoriile frumoase, să îi îndemnăm să le găsească pe cele potrivite stilului lor, care să le reflecte personalitatea și să le accentueze calitățile.

Ne dorim să stabilim o conexiune cu voi, clienții noștri, pentru a vă arăta umanitatea din spatele business-ului nostru și pentru a vă aduce mai aproape de viziunea noastră asupra lucrurilor: calitate și stil, la prețuri competitive.

Angajamentul nostru este de a:

 • oferi produse cu un raport corect calitate-preț
 • da dovadă de respect față de client
 • pune nevoile clientului pe primul loc
 • oferi o gamă variată de produse pentru toate gusturile
 • actualiza modelele în funcție de tendințe și cerințe
 • pune accent pe seriozitate și profesionalism la fiecare pas
 • nu încălca promisiunile făcute

Alege-ne cu încredere!

Sperăm că data viitoare când te vei întreba de ce să alegi Afy.ro, să știi răspunsul și să alegi cu inima, având certitudinea că și noi facem totul din inimă, pentru fiecare dintre clienții noștri. Pentru orice informație suplimentară, operatorii noștri îți stau la dispoziție, dornici să îți ofere puțin din bunăvoința care ne caracterizează.

Te invităm să citești și articolele noastre anterioare de pe blog și să ne lași un comentariu cu orice sugestii ai avea. Ne-am bucura să aflăm care sunt subiectele de interes pentru cititorii noștri. Asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

Articole similare

Comentarii

Gabriela Apreotesei

Sunt foarte mulțumită de produse și de faptul că este transportul gratuit indiferent de valoarea comenzii am avut 3. Comenzi pină acum

  Paul Scoropan

  Va multumim pentru aprecieri!

Lasa un comentariu

Cosul tau
0