De ce gift card-urile sunt alegerea ideală?

De ce gift card-urile sunt alegerea ideală?

De ce gift card-urile sunt alegerea ideală?

de ce gift card-urile sunt alegerea idealăCu toții am trăit povestea cadoului neinspirat. Gusturile diferă și nu se discută, iar preferințele celor dragi sunt de multe ori greu de intuit, oricât de strânsă ar fi relația dintre două persoane. Dacă îți dorești să eviți stresul cumpărăturilor de sărbători și să joci la sigur, am găsit noi răspunsul pentru tine: gift card-urile.

De ce gift card-urile sunt alegerea ideală?

1. Oferă flexibilitate

… atât expeditorului, cât și destinatarului. Cui nu i-ar face plăcere să poată naviga pe site-ul magazinului lor online favorit, având flexibilitatea de a-și alege ceea ce îi place, dar să fie în același timp un cadou de la altcineva? Oferă celor dragi posibilitatea de a-și alege singuri ceasul, geanta, portofelul sau setul de bijuterii preferat, fără a te întreba dacă vor fi nevoiți să returneze cadoul pentru că nu le place. 

2. Te hotărăști asupra bugetului 

… și în funcție de suma maximă pe care îți permiți să o aloci, alegi suma cardului cadou. Dacă lista de persoane pentru care trebuie să fii Moș Crăciun anul acesta este lungă, uite încă un motiv în plus să alegi un gift card pentru fiecare dintre aceștia.

3. Păstrezi elementul de personalizare

… întrucât alegi magazinul online de la care știi că persoanei dragi i-ar face plăcere să cumpere. Cu toate acestea, există și sceptici care convocă caracterul impersonal al acestor carduri cadou și se tem că gestul lor va fi interpretat ca nedând dovada de suficientă atenție și dedicare. Din ce în ce mai multe persoane neagă acest lucru și aleg să dăruiască un card cadou tocmai din dorința de a-și arăta afecțiunea dând persoanelor dragi posibilitatea de a-și alege singure produsul/produsele preferate.

4. Timpul

… este cea mai prețioasă resursă a omului și știm cât de aglomerată este perioada sărbătorilor pentru fiecare dintre noi. În loc să petreci ore în șir plimbându-te printre rafturi, încercând să vânezi cadoul perfect contra-cronometru, poți rezolva problema printr-un singur click și să economisești timp și energie, de care știm că ai nevoie pentru alte activități esențiale în această perioadă.

5. Rezolvarea last-minute

… Ajunul Crăciunului te ajunge din urmă și ai uitat de cea de-a patra verișoară sau de colega de la Contabilitate, iar mâine la birou vă împărțiți cadourile? Magazinele sunt închise, iar durata și costurile livrării online îți dau bătăi de cap? Bingo, din nou, soluția este gift card-ul, pe care destinatarul îl poate primi direct pe e-mail.

Succes garantat. Da, adrenalina și curiozitatea din momentul deschiderii cadourilor în fața familiei și prietenilor poate fi interesantă, dar nu întotdeauna această poveste are un final fericit. De ce să nu scapi de atacul de anxietate de dinaintea acestui moment, știind că acel card cadou pe care l-ai ales tu este garantat un succes, comparativ cu puloverul cu reni tricotat de mătușa Tamara sau acea cană clasică cu brazi, pe care cineva sigur o primește în fiecare an de Crăciun?

Cumpără online un gift card de pe site-ul nostru, alege valoarea acestuia (50, 100, 150 sau 200 lei), introdu adresa de e-mail a destinatarului sau destinatarilor, numele tău la secțiunea “De la” și un mesaj opțional, pentru acel „personal touch” care îi va aduce garantat zâmbetul pe buze. Voila, felicitări, tocmai ai câștigat misiunea „Găsește în cel mai scurt timp și fără stres cadoul potrivit”. Nu te așteptai să fie atât de simplu, nu?

Te invităm să citești și articolele noastre anterioare de pe blog și să ne lași un comentariu cu orice sugestii ai avea. Ne-am bucura să aflăm care sunt subiectele de interes pentru cititorii noștri. Asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0