De ce aleg bărbații bijuterii din oțel inoxidabil

De ce aleg bărbații bijuterii din oțel inoxidabil

De ce aleg bărbații bijuterii din oțel inoxidabil

Ușor de întreținut. Aspectuos. Rezistent. Ce își doresc bărbații când vine vorba de accesorii? Tocmai ți-am dat răspunsul. Un accesoriu care necesită o îngrijire delicată, care trebuie depozitat cu mare atenție după purtare și care se va și deteriora rapid cu siguranță nu se află pe lista de dorințe a niciunui bărbat.

Oțelul inoxidabil intră așadar în scenă și schimbă regulile jocului. Accesoriile din oțel inoxidabil prezintă anumite avantaje categorice și, deși nu este un metal prețios, este ales de multe ori în detrimentul argintului sau aliajelor de către bărbați.

Există încă multe persoane pentru care oțelul inoxidabil nu reprezintă o variantă fericită de luat în calcul atunci când își aleg bijuteriile. Însă de ce nu ar fi? Vom discuta trei aspecte cruciale care au determinat creșterea vânzărilor de bijuterii din oțel inoxidabil, în special în rândul bărbaților.

1. Rezistent la coroziune

Suprafața anticorozivă a oțelului inoxidabil este o caracteristică pe care argintul nu o posedă. Făcând o comparație între cele două materiale, observăm că oțelul inoxidabil este mult mai rezistent la zgârieturi, la oxidare, la ruginire. Este un material cu o rezistență ridicată la murdărie și cu duritate mare. Bărbații, spre deosebire de femei, tind să aibă doar câteva accesorii pe care le poartă constant, iar pentru o bijuterie pe care o porți în fiecare zi, rezistența la uzură este un aspect crucial.

 

De ce aleg bărbații bijuterii din oțel inoxidabil

2. Preț moderat

Sunt bijuteriile din oțel inoxidabil o alternativă pentru argint? Bineînțeles! Având un aspect atât de similar, este uneori greu să le deosebești, însă cele din oțel inoxidabil au de obicei un preț mai mic decât argintul. Prețurile brățărilor noastre din oțel încep de la 39 lei.

 

De ce aleg bărbații bijuterii din oțel inoxidabil

3. Ușor de întreținut

Un ultim aspect foarte, foarte important – bijuteriile din oțel inoxidabil nu necesită multă atenție. Vă puteți bucura de frumusețea și strălucirea acestora pentru un timp îndelungat, fără prea mult efort. Tot ce trebuie să faceți pentru a le curăța este să folosiți apă, săpun și bineînțeles, o cârpă moale, fină, care să nu lase scame sau alte impurități. Asigurați-vă că după ce lăsați bijuteria pentru câteva minute în amestecul de apă și săpun, clătiți bine cu apă călduță. Este un proces simplu, ușor de reținut, ușor de pus în aplicare și, mai mult de atât, un proces la care nu va trebui să recurgi prea des, deoarece nu se murdăresc/nu își schimbă culoarea decât foarte rar.

Cu toate acestea, sugerăm tuturor clienților noștri să respecte ”regula de aur a purtării bijuteriilor”: bijuteriile (din orice material ar fi confecționate) ar trebui să intre în contact cu materiale chimice cât mai puțin posibil (detergenți și alte substanțe de curățare, produse de igienă, creme, parfumuri, mai ales cele care conțin sulf). Better safe than sorry! 🙂

 

Te invităm să descoperi magazinul nostru online și vasta colecție de bijuterii din oțel inoxidabil (cercei, brățări, coliere), la prețuri de nerefuzat.

Acum că știi de ce aleg bărbații bijuterii din oțel inoxidabil, poți folosi aceste informații în favoarea ta. Ține cont de avantajele acestor bijuterii atunci când alegi un cadou, de exemplu.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te invităm să ne oferi părerea ta în secțiunea de comentarii și să descoperi și alte articole cu sfaturi utile, aici. Asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

 

De ce aleg bărbații bijuterii din oțel inoxidabil
Autor: Andra Elekes

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0