Colierele în straturi: noul trend

coliere in straturi

Colierele în straturi: noul trend

Colierele în straturi: noul trend. Când spui 2021, spui coliere în straturi. Deși nu e un trend care a apărut doar acum, 2021 e anul care marchează o renaștere a acestui stil de a purta colierele. Multe doamne și domnișoare au optat pentru acest stil eye-catchy acum mult timp, însă nu au primit aprecierea pe care o primesc acum, nefiind atunci parte a unui trend global în ascensiune.

Dar acum, când mariile case de modă au lansat această tendință în vogă de a purta 3-4-5 coliere împreună, le vedem peste tot. Condimentează-ți ținuta purtând multiple lanțuri de tip chains, mai groase sau mai subțiri. Combină-le așa încât să pornească de la baza gâtului și să crească în lungime pe măsură ce cresc în număr. Impactul vizual este atât de puternic încât o ținută all-white sau all-black va fi de ajuns să atragi atenția.

Coliere în straturi: o declarație de stil

Când spui 2021, spui varietate. Spui contraste puternice. Dacă mai ai dubii în ceea ce privește impactul unui accesoriu asupra unei ținute, lasă-le în urmă și privește o ținută accesorizată cu coliere în straturi. Ce îți inspiră? Nouă ne vorbește despre personalitatea purtătoarei, ne face să ne dorim și noi un look de efect care să deborteze aceeași încredere de sine și aceeași pasiune pentru frumos.

Exact acesta este rolul bijuteriilor, într-un final: să le inspire altora aceeași dorință de a le purta, creând un aspect de invidiat, un echilibru între toate elementele unei ținute, care să încânte ochiul și sufletul. Fie că alegi coliere fine, rafinate, de o subtilitate elegantă, sau coliere masive, cu zale groase, voluminoase, important este să știi care vrei să fie elementul cheie al look-ului tău. Dacă vrei ca accentul să cadă pe vestimentație, optează pentru bijuterii simple, iar dacă vrei ca hainele să fie elementul secundar, iar focusul să cadă pe accesorii, alege bijuterii excentrice. Layering-ul este soluția, în acest caz (layering este denumirea oficială a acestui mod de a purta colierele, în straturi).

 

Simultan, layering-ul va aduce la viață o ținută simplă, te va scoate din anonimat, dacă și doar dacă nu abuzezi cantitativ de acesta. Da, ”mai mult”, ”mai excentric”, ”mai extravagant” sunt expresii caracteristice modei anului 2021, dar, duse la extrem, nu pot să însemne decât un singur lucru: un eșec. Uneori prea mult e pur și simplu prea mult și niciun trend nu va compensa vreodată cu lipsa bunului gust și a echilibrului.

Inspo – cum să porți colierele în straturi?

coliere in straturi  Colierul Snake, purtat la o ținută de zi, casual, împreună cu alte coliere mai subțiri.

 

coliere in straturi

Același colier Snake, purtat de această dată în triplu exemplar. Pare că sunt unite între ele, fiind concepute ca un singur produs, dând o senzație plăcută de echilibru și simplitate.

 

coliere in straturi

Colierul Euphoria, într-o combinație subtilă care atrage atenția asupra decolteului.

 

colierele in straturi

 

Colierul Elite, purtat împreună cu alte coliere cu zale, dar mai subțiri. Acest colier s-ar potrivi și cu lănțișorul Shining Stars, Lush, Divinity, Celine, sau cu coliere cu pandantive, precum Boston sau Raisa.

 

Folosește-te de aceste poze pentru a-ți face o idee cu privire la modalitatea în care ar trebui purtate aceste coliere în straturi. Însă dincolo de aceste indicații, feel free to play :). Modelele sunt variate, la fel și posibilitățile de a crea combinații inedite între ele. Click aici pentru a le găsi mai ușor.

Te invităm să citești și articolele noastre anterioare de pe blog și să ne lași un comentariu cu orice sugestii ai avea. Ne-am bucura să aflăm care sunt subiectele de interes pentru cititorii noștri. Asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

 

 

surse foto: Pinterest

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0