Ce reprezintă fiecare colecție de bijuterii?

Ce reprezintă fiecare colecție de bijuterii?

Ce reprezintă fiecare colecție de bijuterii?

Bijuteriile sunt, cu adevărat, niște comori. Pentru noi, fiecare colecție de bijuterii este unică, deoarece fiecare exprimă un anumit sentiment, evocă anumite trăiri intense. Suntem convinși că iubitorii de bijuterii rezonează cu aceste trăiri și cred în puterea bijuteriei potrivite de a-ți îmbunătăți starea de spirit. Acum, când perioada sărbătorilor este atât de aproape, ne cuprind acele sentimente specifice acestei perioade: o melancolie ușoară, iubire pentru tot ceea ce ne înconjoară, veselie față de lucrurile mari și mici, speranță și optimism.

Într-un articol precedent, în care am vorbit puțin despre cine suntem, ce reprezintă Afy.ro în esență, am scos în evidență pasiunea noastră pentru bijuterii. Credem, în continuare, că accesoriul potrivit poate pune în lumina reflectoarelor o ținută aparent banală.

Constant, încercăm să facem așa încât colecția noastră vastă de accesorii să ofere clienților șansa de a alege cu ușurință acel accesoriu care îi facă să se simtă exact așa cum vor ei. Încrezători, inocenți, strălucitori. Puternici, eleganți, îndrăzneți – accesoriile noastre sunt dedicate atât damelor, cât și bărbaților care vor să iasă în evidență. Am vrut să le insuflăm clienților noștri aceeași pasiune pentru accesoriile frumoase, să îi îndemnăm să le găsească pe cele potrivite stilului lor, care să le reflecte personalitatea și să le accentueze calitățile.

Așadar, am creat șase colecții de bijuterii și am ales cu atenție bijuteriile care să facă parte din fiecare colecție.

 

Golden

După cum îi spune numele, această colecție cuprinde numai bijuterii din aliaj placat cu aur și bijuterii Vermeil (din argint 925 placat cu aur). Anul 2021 este anul bijuteriilor din aur/placate cu aur, de aceea această colecție ocupă un loc fruntaș pe lista noastră și îi acordăm o atenție deosebită.

 

Sparkle

O altă denumire care ne cam dă de gol. Cum altfel să fie bijuteriile din această colecție dacă nu pline de strălucire? Acea strălucire orbitor de frumoasă, dar în același timp subtilă, menită să completeze look-ul purtătoarelor, nu să îl încarce inutil. Pietricelele de zirconiu sunt elementul central care transformă această colecție într-o explozie de strălucire. Doamnele și domnișoarele care vor alege aceste delicate bijuterii nu vor putea să se simtă altfel decât speciale, remarcabile și sclipitoare.

 

Essentia

Aceste bijuterii din argint sunt mai puțin strălucitoare decât cele din colecția Sparkle, mizând mai mult pe stilul clasic, pe acea simplitate care nu dă niciodată greș. Elementul central al acestei colecții sunt brățările, care se remarcă prin design-ul lor simplu, dar de efect.

 

Chain

Și în această colecție întâlnim preponderent bijuterii placate cu aur, însă potrivite unui alt stil. Moderne, contemporane, în forme mai puțin apropiate de cele clasice, majoritatea bijuteriilor din această colecție sunt cu zale. Mai mici, mai mari, placate cu aur galben sau aur roze, cu cristale sau fără cristale. Acest trend a luat cu asalt moda anului 2021 și, deși suntem deja la finalul anului, atracția pentru bijuteriile cu zale este în plină expansiune și nu vedem niciun semn că acest lucru se va schimba în curând.

colecție de bijuterii

 

Euphoria

Culori, culori, culori! O sumedenie de culori. Colecția Euphoria cuprinde numai bijuterii cu pietre colorate: zirconiu mov, roșu, albastru, agate negre, cristal alb, roz, opal turcoaz și multe altele. Culorile sunt o sursă de emoție, au un limbaj propriu, o energie puternică, care ne influențează, fără îndoială, starea de spirit. Deși mulți dintre noi alegem o culoare în detrimentul alteia judecând strict estetic (ne place sau nu ne place cum arată), influența culorilor se întinde mult mai departe de atât. Avem și un articol pe această temă, pe care îl puteți consulta aici.

colecție de bijuterii

Pearl

Din nou, un nou element îndrăgit nespus: perlele. Eleganță și rafinament, 2 în 1. Nu este ușor să egalezi frumusețea unei bijuterii cu perlă și de aceea o astfel de bijuterie va lăsa întotdeauna o impresie bună asupra purtătoarei. Nu este de mirare că perlele sunt asociate cu evenimentele luxoase, cu rochiile scumpe. Frumusețea lor este nemuritoare.

colecție de bijuterii

 

Acum că ai aflat ce reprezintă fiecare colecție de bijuterii, te așteptăm să te bucuri și tu de sentimentele pe care le evocă fiecare bijuterie în parte. Alege-o pe cea favorită și simte-te bine. Pe site-ul nostru găsești diverse modele de bijuterii, potrivite pentru diferite ocazii.

De asemenea, asigură-te că ne urmărești pe Facebook și Instagram, unde postăm constant noutăți.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0