Ce culori purtăm toamna?

ce culori purtăm toamna

Ce culori purtăm toamna?

Ce culori purtăm toamna?

Când spunem ”toamnă”, ne apare automat un tablou mirific în minte, nu-i așa? Frunzele căzute, formând un covor în nuanțe calde, arămii … adierea rece a vântului, soarele încercând să se strecoare printre norii fumurii … o ceașcă de ceai fierbinte așteptând să îți îmbie simțurile. Am așteptat venirea toamnei, așa cum am așteptat să vorbim despre acest subiect interesant: ce culori purtăm toamna?

Știm deja că moda este într-o continuă schimbare și fiecare sezon/anotimp vine însoțit de anumite reguli și tendințe în materie de modă. Poate că citești acest blog dornic/ă să urmezi aceste tendințe din dorința de a fi în pas cu moda, sau poate că vrei doar să îți îmbogățești cunoștințele, fără să le pui în aplicare.

Fie că ești un ”fashion guru” sau nu, cunoscând culorile sezonului vei reuși, în primul rând, să creezi ținute desăvârșite, cu care să ieși în evidență, care să te ajute să te integrezi în peisajul tomnatic și să te simți remarcabilă.

Să începem, așadar, discuția despre cele 6 culori cu care nu dai greș toamna aceasta.

 

1. Roșu aprins

Energie. Vibrație. Pasiune. Forță. Da, avem nevoie de toate acestea! Când ne gândim la toamnă, ne gândim la roșu. Mulți designeri o numesc culoarea oficială a sezonului rece și consideră că nimic nu poate fi mai atrăgător decât o femeie îmbrăcată în roșu. Vedem și toamna aceasta celebra țesătură tartan, rochia lungă roșie, pantalonii roșii de piele. Asortează o geantă neagră și niște bijuterii din argint și vei da dovadă de o elegantă molipsitoare.

 

ce culori purtăm toamna

2. Verde închis

O nuanță de verde versatilă, pe care o porți purta în combinație cu multe alte culori, sau de una singură, într-o ținuță all-green. În ultimii ani, verdele s-a lansat cu forță pe scena culorilor trendy și nu mai este considerată o culoare dificil de asortat (în orice caz, noi preferăm și vom prefera întotdeauna combinația de verde cu alb/crem sau negru). Iubim combinația de verde și auriu, de aceea vă recomandăm bijuteriile placate cu aur, pentru a crea acel contrast care va deveni piesa de rezistență a look-ului tău.

 

 

ce culori purtăm toamna

 

3. Gri

Așa cum am scris într-un articol anterior, griul șobolan a fost ales, alături de galben, culoarea anului 2021, ca metaforă ce amintește de puterea spiritului uman. Alegerea Institutului Pantone vine ca urmare a unui an tumultos și este una foarte inspirată: griul face referire la culoarea betonului, la ideea de fundație, inspirând omenirea să găsească în sinea lor puterea de a trece mai departe peste problemele care au marcat anul 2020 și care încă se prelungesc și în 2021.

Clasicul costum gri nu încetează nici toamna aceasta să atragă priviri, la fel și puloverele gri supradimensionate din lână, pe care le cunoaștem din anii trecuți. Nu uita că un costum nu este complet fără un ceas pe măsură (sau o geantă colorată).

 

4. Galben muștariu

Avem și un ingredient secret, iar tu alegi dacă vrei să îl folosești în doze mici sau mari – doar un accesoriu, poate o geantă sau un portofel, sau un trench până la genunchi? Lasă-te purtat/ă de val și simte-te bine, purtând galben muștariu! Imposibil să nu te îndrăgostești de această culoare vie, caldă, care amintește de frunzele căzute.

 

ce culori purtăm toamna

5. Caramel

Iubim nuanța caramel! Îți delectează privirea, te absoarbe, te face să îți dorești să o porți. Poart-o fără moderație! Orice textură, orice croi, orice piesă de vestimentație. Vei completa peisajul și vei fi protagonista unei basm cu final fericit: garantăm că vrei primi numai cuvinte de laudă.

Tips&tricks: combină o astfel de vestimentație cu bijuterii placate cu aur și vei obține un efect remarcabil.

 

6. Roz pal

Nu este o noutate, nu-i așa? Rozul pal se pare că urcă pe podium în fiecare sezon și nu credem că va coborî de acolo prea curând, deși ia o oarecare notă mai rece decât în sezonul primăvară-vară, cu accente de gri pal.

 

 

Sperăm că articolul nostru îți va fi de folos. Ține cont de ideile noastre și folosește-te de ele. Acum că știi ce culori se poartă toamna, vei putea să îți creezi ținute inspirate, care nu doar să fie în ton cu ultimele tendințe, ci cu care, mai presus de toate, să arăți fabulos. Definește-ți frumusețea cu ajutorul nostru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te invităm să ne oferi părerea ta în secțiunea de comentarii și să descoperi și alte articole cu sfaturi utile, aici. Asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

 

 

Sursa foto: Pinterest

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0