9 moduri naturale de a repara unghiile uscate si fragile

reparare unghii

9 moduri naturale de a repara unghiile uscate si fragile

Chiar daca femeile au transformat lacuirea unghiilor in arta, nu trebuie sa uitam ca ar trebui sa avem grija de unghiile noastre si din interior. Multe femei si barbati au probleme cu unghiile uscate si fragile si de cele mai multe ori aceste probleme pot fi un semn de anemie sau alte afectiuni.

Iti poti face acum unghiile mai puternice fara a merge la doctor, si aici sunt 10 metode, din interior spre exterior, pentru a avea cu adevarat grija de ele:

1. Lipsa de vitamina A, B si C poate fi o cauza pentru unghii casante, asa ca incearca sa incluzi aceste 3 vitamine in mesele regulate.
2. De asemenea, poate doresti sa incluzi uleiul de peste, ca parte din dieta ta. Acizii grasi esentiali iti vor ajuta unghiile.
3. Hidratarea corpului tau este la fel de importanta ca si mancatul sanatos. Apa potabila este cel mai simplu mod de a-ti ajuta corpul.
4. Ar trebui sa incerci, de asemenea, sa-ti masezi mainile si unghiile. Aceste masaje regulate vor ajuta fluxul sanguin si circulatia.
5. Incearca sa nu-ti folosesti unghiile pentru a deschide cutii. Nu-ti folosi unghiile ca instrumente si unghiile tale iti vor multumi.
6. Daca iti cufunzi unghiile intr-un castron cu ulei de masline si le lasi acolo timp de 10 minute, de mai multe ori pe saptamana, vei vedea o mare diferenta in aspectul lor.
7. Incearca sa utilizezi manusi in fiecare activitate interna care include un factor exterior.
8. Aplica o data pe saptamana ulei de arbore de ceai si vitamina E pe unghii. Acest lucru va ajuta la prevenirea infectiilor.
9. Fa un amestec din sare de mare, suc de lamaie si ulei de germeni de grau. Acesta va da stralucire unghiilor.

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0