Tematica vintage pentru nunta potrivita tuturor anotimpurilor

Tematica vintage pentru nunta

Tematica vintage pentru nunta potrivita tuturor anotimpurilor

Ai vazut multe teme si idei de nunta. Ai putea merge pe tipul modern de nunta si sa alegi o culoare. Sau poti merge pe stilul vintage si vei avea o nunta ca o calatorie in timp inapoi in anii ’80. In acest caz, mama sau bunica ta te pot ajuta in alegerea diverselor decoratiuni si a look-ului.

Sa vorbim despre look-ul tau ca mireasa. Poti opta fie pentru stilul Marilyn Monroe, fie Audrey Hepburn. Pentru stilul Marilyn Monroe, alege machiajul simplu si buzele rosu aprins, cu parul scurt ondulat. Potriveste-le cu rochia tip sirena care iti va evidentia linia corpului. Pentru stilul Audrey, prinde-ti parul frumos la spate si alege o rochie in forma de A, cu guler inalt si cu maneci lungi. Adauga coroana de flori si voal.

Iar pentru mire, ai putea copia stilul vechi al bunicului tau. De obicei, acesta include vesta si palaria cu boruri rotunde.

Tematica vintage pentru nunta accesorii

Pentru decoratiuni, te poti inspira din albumul de nunta al bunicii tale. Faceti fotografiile dinainte de nunta in alb si negru. Alege intotdeauna ustensile uzate. Ai putea gasi intamplator ustensilele vintage in mansarda bunicii tale. Foloseste un felinar vechi ca suport pentru lumanare. Expune carti postale si fotografii Polaroid, impreuna cu lampi de Craciun. Oamenii folosesc tortul de nunta ca decoratiuni. Fa-l pur si simplu alb, cu flori mari si o panglica.

Tematica vintage pentru nunta decor

Adauga dantele peste tot. Pe rochia ta, pe fetele de masa, pe draperii, pe husele scaunelor, pe vaze, pe buchet, etc. Condu o Vespa sau un Mercedes negru din 1950. Vei avea sentimentul de calatorie inapoi in timp, la propria nunta.

Tematica vintage pentru nunta mese

Tematica vintage pentru nunta miri

Tematica vintage pentru nunta natura

Tematica vintage pentru nunta nuntasi

Tematica vintage pentru nunta sala

Tematica vintage pentru nunta scaune

Tematica vintage pentru nunta tort

Articole similare

Lasa un comentariu

Cosul tau
0