de ce sa alegi Afy.ro

De ce să alegi Afy.ro?

”De ce să alegi Afy.ro?” Aceasta este întrebarea pe care ne-am pus-o și noi de multe ori. Așa ne-am dat seama că încă nu am făcut ceva ce ar fi trebuit să facem de mult timp: să vă povestim cine suntem și de ce facem ceea ce facem.

Povestea noastră

La fel ca toate poveștile pe care le cunoaștem, și a noastră începe la fel: a fost odată ca niciodată o idee măreață, o dorință de a face ceva de care să fim mândri. O pasiune comună pentru frumos. Așa s-a născut Afy, acum 7 ani. Aparent, trei litere, un simplu acronim de la Accessories For You. Dar pentru noi, sunt trei litere care înseamnă mult mai mult decât atât – înseamnă ambiție, devotament, profesionalism, curaj și perseverență – față de clienți și față de drumul pe care am pornit împreună.

Povestea noastră nu este despre obiectele în sine, tangibile, ci despre încrederea și forța interioară pe care o insuflă accesoriile noastre norocoșilor purtători. Fie că vorbim despre bijuteriile suave care accentuează puterea feminină sau despre ceasurile masculine care îl transformă pe cel care-l poartă într-un fashion icon, ideea centrală este aceeași: accesoriul potrivit îți conferă o stare de bine.

Credem că accesoriul potrivit poate pune în lumina reflectoarelor o ținută aparent banală. Colecția noastră vastă de accesorii îți oferă șansa de a alege cu ușurință acel accesoriu care să te facă să te simți exact așa cum vrei tu. Încrezătoare, inocentă, strălucitoare. Puternic, elegant, îndrăzneț – accesoriile noastre sunt dedicate atât damelor, cât și bărbaților care vor să iasă în evidență. Am vrut să le insuflăm clienților noștri aceeași pasiune pentru accesoriile frumoase, să îi îndemnăm să le găsească pe cele potrivite stilului lor, care să le reflecte personalitatea și să le accentueze calitățile.

Ne dorim să stabilim o conexiune cu voi, clienții noștri, pentru a vă arăta umanitatea din spatele business-ului nostru și pentru a vă aduce mai aproape de viziunea noastră asupra lucrurilor: calitate și stil, la prețuri competitive.

Angajamentul nostru este de a:

  • oferi produse cu un raport corect calitate-preț
  • da dovadă de respect față de client
  • pune nevoile clientului pe primul loc
  • oferi o gamă variată de produse pentru toate gusturile
  • actualiza modelele în funcție de tendințe și cerințe
  • pune accent pe seriozitate și profesionalism la fiecare pas
  • nu încălca promisiunile făcute

Alege-ne cu încredere!

Sperăm că data viitoare când te vei întreba de ce să alegi Afy.ro, să știi răspunsul și să alegi cu inima, având certitudinea că și noi facem totul din inimă, pentru fiecare dintre clienții noștri. Pentru orice informație suplimentară, operatorii noștri îți stau la dispoziție, dornici să îți ofere puțin din bunăvoința care ne caracterizează.

Te invităm să citești și articolele noastre anterioare de pe blog și să ne lași un comentariu cu orice sugestii ai avea. Ne-am bucura să aflăm care sunt subiectele de interes pentru cititorii noștri. Asigură-te că ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

Cerceii și forma feței. Cum să îi alegi?

Cerceii și forma feței: există vreo legătură?

Da, da, da! La fel cum vestimentația trebuie aleasă în funcție de siluetă, așa încât să îți avantajeze formele, și cerceii trebuie să se supună aceluiași criteriu estetic, și anume să se potrivească cu forma feței. Bijuteriile trebuie să îți sublinieze frumusețea, să îți accentueze trăsăturile feminine, nu defectele. Accesorizarea este o artă, iar nouă ne place să o facem ca la carte.

Îți divulgăm un secret: există o metodă simplă de a-ți da seama cu exactitate care e forma feței tale. Trasează cu degetul conturul feței tale, într-o oglindă aburită, și vei vedea cu ușurință dacă conturul trasat se aseamănă cu un pătrat, un cerc, o inimă, o formă ovală sau una alungită. De aici începe adevărata provocare: cum găsesc cerceii care să îmi pună în valoare fizionomia? Îți oferim un al doilea secret: alege cerceii a căror formă este diferită de forma feței tale. Acum că ai aflat filozofia din spatele unui look impecabil, să intrăm puțin în detalii.

1. Ovală

Dacă forma feței tale este ovală, poți spune că ai luat Jackpot-ul. Nu va fi greu să îți echilibrezi forma feței cu cerceii potriviți, întrucât acesta este cel mai ”permisiv” tip de față, însă îți recomandăm să eviți cerceii care să depășească nivelul bărbiei. În orice caz, respectă regula de aur, regula suverană în materie de stil: să ții cont de personalitatea ta. Totul e mai simplu când te cunoști îndeajuns de bine încât să ochești acel echilibru perfect între interior și exterior – aspectul să îți oglindească personalitatea și să reflecte felul tău de a fi. Dar acum, să trecem la lucruri serioase: ce faci când forma feței tale este una mai puțin … îngăduitoare?

 

2. Pătrată

O formă pătrată a feței impune cercei care să ”îmblânzească” marginile dure, să le confere un aer mai puțin rigid. Pentru a obține acest lucru, trebuie să alegi forme opuse, și anume forme rotunjite. Cercei mari, rotunzi, tip cerc, nicidecum cercei pătrați sau dreptunghiulari, care în loc să acopere marginile colțuroase ale feței, să le scoată și mai mult în evidență. Trăsăturile tale vor fi egalizate, iar tu vei arăta extraordinar. Întocmai ceea ce îți dorești, nu?

 

3. Alungită

În acest caz, orientează-te către cercei care să nu își alungească și mai mult fața, care să nu creeze impresia de chip trist, lipsit de vitalitate. Cum poți face asta? Alegând o pereche de cercei mari, geometrici – fie rotunzi, pătrați, dreptunghiulari, sferici. Aceștia vor crea efectul de simetrie dorit, încadrându-ți perfect chipul prin acel extra volum la nivelul pomeților, care să contrabalanseze lungimea feței.

4. Rotundă

Contrar cazului anterior, când alungirea voluntară a feței trebuie evitată, acum lucrurile se schimbă. Dacă ai fața rotundă, este de dorit să creezi un aspect alungit prin forme drepte, rectangulare. Cerceii nu ar trebui să fie lați, rotunzi, în niciun caz, ci subțiri, lungi, să dea senzația de suplețe. Nici cerceii mici, cu șurub, nu sunt o alegere bună, întrucât sunt prea puțin sesizabili și nu creează acel echilibru al formelor.

 

5. Inimă

Fruntea mai lată decât obrajii și bărbia îngustă – soluția este simplă: cerceii tip lacrimă sau candelabru. Ideea este să alegi cerceii așa încât să fie mai voluminoși în partea de jos decât în partea de sus (cum ar fi aceștia sau aceștia), ca să umple golul lăsat de bărbia îngustă. În acest fel, echilibrul format va masca diferența mare de lățime dintre partea superioară și partea inferioară a feței.

 

cerceii și forma feței

Pentru mai multe modele de cercei, accesează site-ul nostru . Te invităm să citești și articolele noastre anterioare și să ne lași un comentariu cu orice sugestii ai avea. Ne-am bucura să aflăm care sunt subiectele de interes pentru cititorii noștri și să ne urmărești pe Facebook, unde postăm constant noutăți.

Ziua Internațională a Bijuteriilor

Bijuteriile: o declarație de putere, o mărturie a feminității, a rafinamentului și a suavității feminine, inegalabile. Merită o zi dedicată lor, nu-i așa? Da, cu siguranță! Urmează Ziua Internațională a Bijuteriilor, sămbătă, 13 martie, o zi în care toate doamnele și domnișoarele sunt invitate să se simtă invincibile, să fie îndrăznețe, purtând cele mai frumoase bijuterii pe care le dețin.

 

Bijuteriile au fost folosite încă din Antichitate, iar scopul purtării acestora, la fel și estetica și simbolistica lor, au survenit diferite schimbări pe parcursul timpului. Pornind de la bijuterii din ceramică, cupru, os șlefuit, scoici și cochilii de melci, la bijuteriile maiestuoase din aur ale Egiptului Antic, la cele cu diamante și alte pietre prețioase, aplicate în monturi de argint pentru a prezerva sănătatea fizică și spirituală a purtătorului, bijuteriile și-au păstrat mereu statutul de manifestare a personalității. Și în prezent, concomitent cu rolul estetic, de înfrumusețare, întâlnim și un rol social. Oamenii aleg bijuterii care să vorbească într-o măsură sau alta despre statutul lor social, dar și despre caracterul lor. Cât de frumos este să poți vorbi despre tine, dar nu în cuvinte, ci alegând corect piesa de bijuterie care să îți reflecte personalitatea.

Fie că ne ghidăm după influența spirituală pe care se crede că o dețin bijuteriile, după legendele și miturile legate de influența energetică a metalelor prețioase sau pur și simplu după sentimentul de plăcere pe care ni-l conferă purtarea unei bijuterii în completarea ținutei noastre preferate, un lucru e cert: nu există doamnă sau domnișoară căreia să îi displacă bijuteriile.

Alege întotdeauna bijuteria care te face să zâmbești, care rezonează cu personalitatea ta. La urma urmei, care este rolul unei bijuterii, dacă nu acela de a transmite o stare de bine purtătoarei? ”It’s the little things that matter”, este o vorbă care ne place nouă. Lucrurile mici sunt cele care contează cu adevărat – un gest de bunătate, un zâmbet suav, atingerea caldă a razelor soarelui, amintirea dulce a unor clipe frumoase, pe care ți-o insuflă bijuteria dăruită de persoana dragă. Credem că lucrurile frumoase vin în esențe mici, sau în acest caz, în cutiuțe mici – un inel cu perluțe rafinate, o brățară strălucitoare, un colier finuț, un set elegant.

 

Blog-ul de astăzi este în întregime despre starea de bine pe care ți-o conferă bijuteriile, cu riscul de a repeta aceeași idee. De prea multe ori uităm să celebrăm puterea acestor mici lucruri care ne fac fericiți și considerăm că doar atingerea marilor noastre idealuri poate să ne mângâie sufletul. De ce uităm oare senzația plăcută a unei brățări de argint care ne îmbrățișează încheietura mâinii, sau atingerea unor perle delicate care ne fac și pe noi să radiem de fericire?

 

13 martie este cu, pentru și despre tine: ca să îți reamintești că ai acolo undeva o bijuterie primită în dar de la o persoană dragă, ca să îți reamintești că ți-ai cumpărat cândva o brățară pe care ai uitat să o mai porți, deși vă leagă multe amintiri. Sau ca să îți reamintești că ți-ai promis de mult timp că meriți o nouă bijuterie și acum este timpul să te răsfeți cu acel mic cadou nevinovat pe care ți-l dorești.

Magazinul nostru online te așteaptă cu o întreagă colecție de bijuterii. Tu ce mai aștepți?

 

Autor: Andra Elekes

Ce bijuterii sunt la modă în 2021?

2020 a fost … ei bine, nu a fost un an obișnuit. Restaurante închise în majoritatea orașelor din țară, restricții de circulație … nu chiar cel mai fericit scenariu pentru iubitorii de fashion cărora le place să-și etaleze simțul estetic în materie de modă pe străzile aglomerate. Dar 2021 este, în speranța tuturor, anul revenirii treptate pe scena socială, ceea ce înseamnă că putem vorbi din nou despre ce piese de vestimentație și ce accesorii vor fi la modă, acum că pijamalele și treningurile comode ies din peisaj, încet-încet.

Bijuteriile au fost, sunt și vor fi mereu piese de rezistență, care pot transforma o ținută banală, fadă, într-un outfit de poveste. Marii designeri ai faimoaselor case de modă au făcut deja propuneri pentru colecția anului 2021. Așadar, am identificat câteva trend-uri în ceea ce privește bijuteriile pentru dame.

1. Perlele

Nu putem spune că perlele au revenit în lumina reflectoarelor, pentru că au fost mereu acolo, emanând întotdeauna o eleganță aparte, o încredere în sine și o senzualitate captivantă purtătoarelor. În 2021, nu există limite în ceea ce privește stilul vestimentar la care se pretează să porți perle – casual, urban, office … do it your way. Fie că alegi o pereche clasică de cercei cu perle mici, tip studs (cu șurub), sau o pereche de cercei lungi tip pendul sau drops, cu perle și pietricele zirconiu care atârnă, nu vei da greș. Doamnele și domnișoarele care vor să iasă puțin din tipare sunt invitate să adopte modele mai îndrăznețe de cercei sau o brățară bangle rigidă cu perle, fără sistem de închidere, placată cu aur roze sau aur galben de 18K, pe care să nu le combine obligatoriu cu o ținută elegantă, clasică, așa cum au făcut până acum. Este timpul pentru anularea prejudecățiilor conform cărora perlele se potrivesc doar la o rochie de seară.

2. Zalele

Lanțurile și brățările cu zale avansează rapid pe scara popularității în 2021 și vor rămâne în top și în sezonul primăvară-vară, și în sezonul toamnă-iarnă. Există varianta de zale de dimensiuni moderate, care să nu iasă foarte mult în evidență, sau varianta mai excentrică – zale mari, groase, impunătoare, care să dea senzația că masivitatea bijuteriei respective este elementul central al întregii ținute.

3. Talismanele și amuletele

Inimi, animale, forme geometrice, coronițe … Jonglează cu ele fără stres. Ba chiar mai mult, jonglează cu ele plină de încredere, pentru că pandantivele sunt în vogă în 2021, orice formă sau culoare ar avea. Sau alege un lanț care are mai multe, cum ar fi acesta. Designerii pun accent pe simbolistica pandantivului ales – amuletele oferă rol de protecție, alungă energia negativă, în timp ce talismanele atrag energia pozitivă. După un an plin de încercări și zbucium sufletesc, poate că ar fi benefic pentru noi să știm ce reprezintă fiecare pandantiv, chiar dacă există scepticism în ceea ce privește veridicitatea lor. Alege un colier cu trifoi, care te va proteja de spiritele rele; un dreamcatcher, apărătorul viselor; un lănțișor cu Ochiul lui Horus, simbol al înțelepciunii, clarității și lucidității; sau un colier cu semnul infinitului, aducător de împlinire spirituală. Pregătim în scurt timp un blog în care vom discuta mai amănunțit despre simbolistica acestor talismane și amulete.

4. Layere   

Adaugă un plus de stil și adu ținuta în actualitate cu mai multe coliere în layere, adică mai multe coliere de grosimi și lungimi diferite, purtate împreună, în straturi. Poți să combini un lanț cu zale, pe care să îl porți la baza gâtului, ca pe un choker, cu un lănțișor subțire din argint 925 placat cu aur roze, sau cu un lănțișor cu mai multe cruciulițe mici, placat cu aur galben, cum ar fi acesta. Posibilitățile sunt nelimitate, iar colecția noastră vastă de coliere îți permite să îți lași imaginația să își facă de cap.   

Pentru mai multe modele, accesează site-ul nostru . Te invităm să citești și articolele noastre anterioare și să ne lași un comentariu cu orice sugestii ai avea. Ne-am bucura să aflăm care sunt subiectele de interes pentru cititorii noștri.

Ce cadou să alegi de Valentine's Day?

Pentru mulți dintre noi, perioada preferată a anului este Februarie - am intrat oficial în Luna Iubirii, ceea ce poate însemna un...

De ce să cumperi online?

Nu e de mirare că în ultimii ani comerțul online a explodat. Din ce în ce mai multe persoane au acces la un calculator, tabletă sau smartphone conectat la Internet și din ce în ce mai mulți au învățat cum să folosească Internetul în beneficiul lor. Dacă ești încă novice în arta cumpărăturilor online, ai dubii în ceea ce privește eficiența și siguranța acestora sau pur și simplu preferi să te plimbi prin magazin cu clasica listă de cumpărături scrisă pe hârtie, acest blog este pentru tine. Garantăm că următoarele motive te vor convinge să îți regândești întreaga strategie și să accepți shopping-ul online cu o gândire fresh.

1. Timpul este cea mai prețioasă resursă a omului

     Te îmbraci, te urci în mașină, conduci până la magazin, te plimbi printre rafturi, nu găsești ceea ce cauți, încerci un alt magazin, nici acolo nu găsești ce vrei, mai încerci un alt magazin. O risipă de timp, comparativ cu următorul scenariu: îți pornești laptopul, intri pe Google, scrii ceea ce cauți, apeși butonul ”Cumpără”, curierul îți livrează acasă produsele în ziua următoare și toată lumea este fericită. Da, aici am vrut să ajungem: concluzia este că salvezi timp cumpărând online, timp pe care cu siguranță l-ai folosi făcând altceva. Iconița ”search” va deveni rapid cea mai bună prietenă a ta și cel mai de nădejde ajutor atunci când vrei să găsești produsul dorit printre mii de produse disponibile, în cel mai scurt timp și la cel mai bun preț.

2. De unde să încep?

      Online, varietatea de produse și servicii disponibile este copleșitoare. De la periuțe de dinți la poșete, jocuri video sau piese auto, the sky is the limit – găsești orice îți poftește sufletul (și orice îți confirmă buzunarul). În plus, ai posibilitatea de a compara ofertele, nefiind nevoit să te deplasezi fizic dintr-un magazin în altul.

3. Bonusuri, discount-uri și cupoane de reducere

      Magazinele fizice oferă adesea reduceri mai mici, perioade de reducere mai scurte, bonusuri mai puține. Din contră, în magazinele online găsești constant oferte de preț, cupoane de reducere, discount-uri speciale pentru clienții fideli, pentru cei care se abonează la newsletter prin introducerea adresei de e-mail, pentru cei a căror zi de naștere este în luna în curs, pentru cei care plasează pentru prima dată o comandă (bonus de bun-venit) și așa mai departe. De altfel, majoritatea magazinelor fizice au și magazin online, deci poți testa produsul dorit în magazinul fizic, iar mai apoi să îl cumperi online, unde prețul poate fi mai mic sau poți primi un cupon de reducere. Online, nu trebuie să fie obligatoriu Black Friday ca să poți profita de prețuri mici, iar reducerile nu se limitează la acele perioade standard în care majoritatea magazinelor fizice mari oferă reduceri, de tipul campaniilor de sfârșit de sezon. De aceea, este recomandat să te abonezi la newsletter sau să urmărești paginile de social media ale magazinelor tale online preferate, unde se anunță de obicei din timp viitoarele oferte.

4. Micul nostru secret

      Cu toții cunoaștem disconfortul creat de privirile curioase ale celor care așteaptă în spatele tău la casa de marcat. Cu toții ne-am întrebat ”oare ce cred oamenii aceștia despre mine, văzând ce am cumpărat?”. Atunci când cumperi online, secretul tău este în mâinile sigure ale operatorului care îți înregistrează comanda și … atât. Curierii primesc pachetele deja ambalate și nu le este permis să desfacă coletele, așadar, nu există nimeni care să îți judece alegerile.

5. Nu crezi? Citește un review

      Decizia cumpărătorului este de cele mai multe ori influențată de părerea altor cumpărători, care aleg să lase un review pozitiv sau negativ referitor la experiența lor cu un anumit produs sau serviciu. Puterea acestor review-uri nu poate fi negată, iar cumpărătorii pot să profite de acest avantaj atunci când navighează pe un site și sunt indeciși în ceea ce privește calitatea unui produs. Review-urile sunt (de cele mai multe ori, cel puțin) sincere și menite să ajute viitorii cumpărători să ia o decizie în cunoștință de cauză.

6.  Pentru oricine, oricând

      Deși există unele magazine online care impun plata cu cardul bancar (în special cele din străinătate, cu livrare internațională și plata în altă valută), majoritatea lasă această decizie la latitudinea clientului, oferind atât plata cu cardul, cât și plata ramburs. Așadar, dacă nu ai card bancar, poți plăti cash la ridicarea coletului, înmânându-i curierului suma datorată și în unele cazuri, și taxa de transport, stabilită de firma de curierat (însă la Afy.ro, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii!). Ai și varianta de a plăti ramburs chiar dacă ai card bancar dar nu dorești să îl folosești, din motive personale. Fie că e mijlocul zilei și îți amintești că ai văzut un colier frumos de argint pe care ți-l dorești, fie că este trecut de miezul nopții și ai uitat că în două zile este ziua mamei și nu ai timp să mergi fizic să cauți un cadou potrivit, magazinele online așteaptă să răspundă nevoilor tale, oricare ar fi acestea. 

7. Adio aglomerație!
      Am lăsat cel mai bun motiv la final: nu trebuie să te mai înghesui prin aglomerație, așteptându-ți rândul la casa de marcat, blocat într-un șir interminabil de oameni lipșiti de răbdare. Tot ce trebuie să faci este să îți iei ciocolata caldă și să te așezi confortabil în fața calculatorului.

Dacă te-ai convins de avantajele shopping-ului online, nu ezita să accesezi secțiunea SHOP a site-ului nostru și să testezi tot ceea ce am enumerat mai sus. Spor la cumpărături!

Cum să alegi geanta potrivită?

Shopper, hobo, duffel, messenger, crossbody, clutch … oricum s-ar numi, geanta potrivită trebuie să fie potrivită persoanei care o poartă – regula de aur. Există o multitudine de criterii pe care să le iei în considerare atunci când alegi o geantă nouă și procesul poate fi unul obositor. În special dacă ai un buget limitat și nu îți permiți luxul de a cumpăra orice geantă îți place DOAR pentru că îți place și vrei să mai adaugi una la colecție, vei fi nevoită să iei în calcul anumite aspecte. Dacă te numeri printre clientele care nu acordă importanță genții și nu o consideră un element central al unei ținute reușite, poate ar fi momentul să începi acum. Află cum, urmărind sfaturile noastre.

1. Scopul este criteriul central. Să ne imaginăm următorul scenariul: tocmai ai primit un job de manager și geanta pe care o deții este deteriorată, așa că vrei o geantă nouă. Vei cumpăra o geantă tip rucsac, un clutch mic sau o geantă plic? Nu, bineînțeles că nu, te vei orienta către o geantă versatilă, tip office, de dimensiunie medie spre mare, care să inspire eleganță, încredere și seriozitate, așa cum se impune în cazul unei job cu prestație, precum cel pe care tocmai l-ai primit. Urmează o ceremonie de gală, ai nevoie de o geantă care să se asorteze cu o rochie neagră, midi, cu inserții aurii, care îți accentuează formele sublime. Vei opta pentru aceeași geantă office de dimensiuni medii? Nu, ci pentru o geantă plic sau clutch, care nu s-a potrivit în contextul anterior. Alegerea ta trebuie să fie inspirată, ghidată de utilitatea, practicalitatea genții. Fii atentă la modul în care este compartimentată geanta!

2. Stilul și personalitatea ta sunt la fel de importante. Geanta este de multe ori piesa centrală a unei ținute, de aceea trebuie să vorbească de la sine despre tine, despre stilul tău, să se potrivească armonios cu felul tău de a fi și bineînțeles, cu restul ținutei (pe care ai ales-o tot pentru că te reprezintă, sau cel puțin așa ar trebui). Dacă ești o persoană curajoasă, vocală, cu o personalitate efervescentă, înțelegem de ce ai alege o geantă în culori vii, îndrăznețe, cu posibile elemente metalice sau imprimeuri psihedelice. La fel, dacă ești o fire tăcută, calmă, alegerea unor culori nude, neutre, a unui design simplu, clasic, este perfect justificabilă.

3. Însă există și alte criterii suplimentare care trebuie luate în calcul pentru a te asigura că look-ul tău final este impecabil. Geanta trebuie să complete ținuta, să existe un echilibru între toate piesele pe care le porți: vestimentație, geantă, bijuterii, pantofi – alege-le așa încât să se evidențieze una pe cealaltă, nu să-și anuleze reciproc efectul vizual pozitiv. Cromatica este de multe ori cea care face diferența. Mulți designeri folosesc regula “culori închise pentru toamnă-iarnă, culori deschise pentru primăvară-vară”. Nu negăm validitatea acestei reguli, însă considerăm că sunt anumite culori clasice pe care le poți alege pe tot parcursul anului: alb, negru, gri, crem, roz pudrat, bleumarin – în măsura în care le îmbini corespunzător cu alte piese vestimentare. Nu suntem însă de acord cu asortarea pantofilor cu geanta. Aceasta este, după părerea multor designeri moderni, o regulă parțial greșită (sau total greșită, depinde pe cine întrebi, căci multe lucruri din domeniul modei sunt relative și subiective). Dacă îți dorești să fii în ton cu culorile anului 2021, citește blogul nostru anterior.

4. Simple is better. Sfatul nostru este să nu exagerezi cu ornamentația. În locul unei genți încărcate, alege un colier sau o pereche de cercei mari, colorați, o curea aurie cu cataramă groasă, un decolteu accentuat sau un ruj îndrăzneț.

5. NU purta copii ale creațiilor caselor celebre de modă. Este, în primul rând, o insultă la adresa designerilor și la adresa ta, întrucât dai dovadă de lipsă de etică și profesionalism. Preferăm oricând o geantă “no name”, cu un design plăcut, în locul unei replici.

6. Nu în ultimul rând, dimensiunea genții trebuie să fie în concordanță cu dimensiunea corpului. Reține că o geantă mică întotdeauna va accentua dimensiunea corpului, va exagera volumul acestuia. În consecință, dacă ai o statură minionă, optează pentru o geantă micuță, care să îți pună corpul în valoare, nu invers.

Ți-au fost utile sfaturile noastre? Așteptăm părerea ta în secțiunea de comentarii și recenzii la produsele achiziționate de pe site-ul nostru. Descoperă colecția de genți de pe site-ul nostru și pune în aplicare sfaturile primite.

 

Autor: Andra Elekes

Care sunt culorile anului 2021?

Am lăsat 2020 în spate, la fel și fantezia pentru albastrul clasic, ales culoarea anului trecut. Dar acum întrebarea este: care e culoarea anului 2021? Surpriză, double trouble! Institutul Pantone, autoritatea mondială în domeniul sistemelor de culori, a ales DOUĂ culori pentru anul în curs – gri (”Ultimate Gray”) și galben (”Illuminating Yellow”).

Alegerea nu a fost întâmplătoare, ci în strânsă conexiune cu evenimentele imprevizibile care au marcat puternic 2020, lăsând omenirea cu o nevoie crescândă de putere interioară (reprezentată de gri) și speranță (reprezentată de galbenul vioi, asociat cu razele soarelui cald și buna dispoziție).

Dar cum putem noi, iubitorii de modă, să includem în garderoba noastră aceste culori, inspirând astfel optimism și încurajare, stăruință și forță interioară? Nimic mai simplu: alege accesoriile potrivite în aceste nuanțe și ta-dam, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta anul acesta. Ți-am pregătit un scurt ghid, în care vom vorbi despre piesele de rezistență care pot fi cel mai ușor accesorizate. Avem și o veste bună la final (pe noi, cel puțin, ne încântă nespus!).

1. Alege o geantă gri. Fiind o culoare neutră, putem fi tentați să credem că optând pentru gri vom fi plictisitori și nu vom inspira nicio emoție plăcută. Greșit, vom face exact opusul. Datorită neutralității sale, griul permite asocierea cu o gamă de culori vii, intense și va crea un contrast captivant. Dacă te-ai săturat de gențiile negre și vrei o schimbare, păstrând posibilitatea de a crea aceste contraste puternice, nu există o variantă mai bună decât culoarea gri.

Optează pentru gri închis, în cazul unui eveniment formal, cu o vestimentație de aceeași culoare, în combinație cu alb (o cămașă sau bluziță albă, de exemplu) și un gri deschis pentru o gentuță mai puțin elegantă (sau un ghiozdan), pentru a acompania o ținută casual muștarie, roz-pal sau albă din tricot. Sweet, isn’t it?

2. Combină o vestimentație gri, albă sau neagră cu un ceas galben, feminin, și inspiră încredere, entuziasm și voie bună. Ca o explozie de raze de soare ce luminează un cer înnorat. Ce sentiment frumos, nu?

3. Portofelul este un alt accesoriu pe care majoritatea tind să îl schimbe des și să opteze pentru un design trendy, actual. Așadar, de ce să nu alegi un portofel gri sau galben încăpător, din piele ecologică? Poate fi un cadou pentru tine sau pentru cineva drag.

4. Iar acum, vestea bună: întrucât gri și galben sunt culorile anului, accesoriile de argint și cele placate cu aur se încadrează perfect în tematică. Există bijuterii a căror culoare aurie are o tentă puternică de galben (cum ar fi acest ceas, această brățară, acest lanț), amintind astfel de culoarea anului, așa cum argintiul amintește de gri (cum ar fi aceste ceasuri HQ de dame sau de bărbați, acest colier sau acest set de brățari de cuplu stainless steel). Condimentează-ți ținuta cu aceste accesorii în vogă, adaugă puțină originalitate și creativitate și ai rețeta perfectă pentru un look de efect, cu care nu vei da greș în 2021.

Dacă ați achiziționat produse de pe site-ul nostru, așteptăm o recenzie și o fotografie cu modul în care ați integrat accesoriile noastre în garderoba dumneavoastră. Urmează concursuri de stil și multe alte surprize. Pentru a fi la curent cu noutățile, asigură-te că ne urmărești pe Facebook și că ai dat subscribe la newsletter-ul nostru. Arrivederci!

 

Autor: Andra Elekes